Kinderen en PMer bouwen toren

Werken bij BijdeHandjes christelijke kinderopvang

Talenten zien en ontwikkelen

Vind een baan die bij jou past

Samen zijn we BijdeHandjes

Gedreven door ons gezamenlijke doel

Met aandacht en zorg help jij spelenderwijs kinderen om zich te ontplooien en uit te groeien tot betrokken mensen.  Dat doe je samen. Met de kinderen, hun ouders en je collega’s. Maak kennis met onze BijdeHandjes-familie.

butterfly

Onze wereld

Elke dag werken wij aan een wereld waarin kinderen zich gezien en geliefd voelen. Dat doen we bewust en met ons hart. Zodat kinderen zich optimaal kunnen ontwikkelen en straks op hun eigen manier bijdragen aan de wereld om ons heen.

star

Sta op en schitter

We vinden het belangrijk om de talenten van onze collega’s te zien en te helpen ontwikkelen. Schitter jij, dan stralen de kinderen. Ons online leerplatform, studiedagen en de werkwijzerweek zijn er om jou te helpen om je potentie te ontdekken.  

hands

Missie met impact

Bouwen aan een betere toekomst. Een missie met impact. Hoe pakken we dat aan? Met passie, teamspirit en leergierigheid. Bij BijdeHandjes werken we met een moderne visie op pedagogiek en vanuit een diepgewortelde christelijke identiteit.  

We doen het samen

pedagogisch medewerker Elly
Het is mooi als je kinderen met jouw aanwezigheid het gevoel kan geven dat ze er mogen zijn. Hier mogen kinderen zichzelf zijn.''
Elly - Pedagogisch Medewerker BSO
Kinderen pakken een pop
Werken met kinderen is mij op het lijf geschreven. Iedere dag geniet ik weer. De band die je opbouwt met de kinderen, ouders en collega’s is heel bijzonder!’
Britt - Stagiair pedagogisch medewerker kinderdagverblijf

Betaalde opleiding kinderopvang

Overweeg jij een nieuwe carrière in de kinderopvang? Bij BijdeHandjes bieden we de mogelijkheid om je via ons BBL-traject in anderhalf jaar om te scholen tot gespecialiseerd pedagogisch medewerker. Je ontvangt meteen een salaris en wij vergoeden je opleidingskosten. Zet jij de stap met ons? 

Ontdek onze BBL-opleiding

Stage mogelijkheden

Ben je op zoek naar een stage waar je het vak van pedagogisch medewerker kunt ontdekken? Bij BijdeHandjes bieden we een leerzame stageplek. Een plek waar je jouw passie kunt ontdekken en je talenten kunt ontwikkelen. Een warm welkom, plezier en goede begeleiding staan centraal. Voor een vliegende start van jouw carrière.

Kom stage lopen 

Flexibel werken

Bij BijdeHandjes zijn we ontzettend blij met de inzet van pedagogisch medewerkers die flexibel willen werken. Als flex-collega heb je bij ons de vrijheid om zelf te kiezen hoe vaak, wanneer en op welke locatie je werkt. Dit geef je gemakkelijk aan in onze app. Je wordt met open armen ontvangen en leert onze organisatie snel kennen. 

Versterk onze flexpool

Volop mogelijkheden

Werken in de kinderopvang

Werken op kantoor

Babilou Family Nederland

Bij BijdeHandjes doen we het samen. Met elkaar en met Babilou Family Nederland, onze moederorganisatie. Samen zijn we een van de grootste kinderopvangfamilies van Nederland. Op de servicekantoren dragen onze collega’s dagelijks een steentje bij aan onze kinderopvang. Als je kiest voor een carrière bij Babilou Family Nederland dan draag je met jouw expertise bij aan een missie met impact. Bijvoorbeeld op de afdeling HR, Customer Care, Finance, Facilitair, Marketing of Pedagogiek, Kwaliteit en Beleid.

Wil jij vanuit een kantoorfunctie bijdragen een goede start voor ieder kind en een betere toekomst?  

Lees meer over Babilou Family Nederland

Meisje speelt met blokken en vlinder bij BijdeHandjes
Meisje speelt met blokken en vlinder bij BijdeHandjes