De leukste tijd na schooltijd

Activiteiten op de BSO van BijdeHandjes

Op de BijdeHandjes BSO bieden we kinderen van 4 tot 12 jaar een veilige en liefdevolle omgeving. Met veel persoonlijke aandacht en liefde. En alle ruimte om zichzelf te zijn. We stimuleren jouw kind om uitdagingen aan te gaan en zichzelf te ontwikkelen. Elk avontuur op de BijdeHandjes BSO maakt indruk en blijft je later bij. Bij ons ben je vrij om jezelf en de wereld om je heen te ontdekken.

Kind speelt op houten speelauto
Kind speelt op houten speelauto

Wat doen we op de BSO?

Bij BijdeHandjes BSO geven we ruimte aan eigen initiatief en laten we kinderen zelf experimenteren. Zo kan je kind nieuwe vaardigheden leren en talenten ontdekken. We vinden het leuk om er samen op uit te gaan. Naar een park in de buurt of de kinderboerderij. Op sommige locaties werken we met DoenKids!, een gevarieerd, leerzaam en leuk activiteitenprogramma.

Je kind mag zelf kiezen

Actief deelnemen aan verschillende activiteiten? Met vriendjes en vriendinnetjes ravotten? Of juist liever in je eentje rustig een boek lezen of wat huiswerk maken? Bij BijdeHandjes BSO laten we kinderen zelf kiezen. Waar heb jij op dit moment behoefte aan? Samen zorgen we voor de leukste tijd na school. Zo vliegen de dagen voorbij!

Meer over ons pedagogisch beleid

Genieten van extra BijdeHandjes-tijd

We doen niet alleen na schooltijd leuke dingen. Regelmatig organiseren we een leuk evenement in de avonduren, zoals een bezoekje aan een voetbalwedstrijd. Niet alleen voor kinderen, ook je ouders, opa, oma, broertje en zus mag mee. Iedereen is bij welkom, net wie er zin heeft om mee te gaan. Zo genieten we samen nog meer van een fijne BijdeHandjes-tijd. Benieuwd naar de belevenissen van je kind? In onze ouderapp ontvang je leuke foto's en updates! 

Lees meer over onze ouderapp

Kind steekt vingers door gaas om konijn te aaien

BSO activiteiten tijdens de vakanties

Hoera, het is vakantie! Dat betekent: plezier maken. Ook – of misschien wel juist – op de BijdeHandjes BSO. We maken gezellige uitstapjes en doen leuke activiteiten. Waar heb jij vandaag zin in? Samen zorgen we ervoor dat de vakanties bij BijdeHandjes leuk, gezellig en fijn is.