De BijdeHandjes-ouderapp

Foto's en verhalen van je kind

Bij BijdeHandjes christelijke kinderopvang doen we het graag samen met jou als ouder, samen beleven we de ontwikkeling van jouw kind. Als je kind naar BijdeHandjes gaat ben je er met onze ouderapp af en toe toch een beetje bij. Via de app sturen we je foto’s, een kort bericht of een verslag van de dag. In de app kun je makkelijk administratieve zaken regelen. Het portaal biedt ook de mogelijkheid om administratieve zaken op een eenvoudige manier te regelen. Je vindt hier ook alle belangrijke informatie en actueel nieuws van de kinderopvanglocatie. Handig en leuk! 

pedaogogisch medewerker maakt foto voor ouderapp
pedaogogisch medewerker maakt foto voor ouderapp

Zo werkt het

Wil je onze app op je mobiel en/of tablet? Download kosteloos de KidsKonnect ouderapp uit de App Store (iPhone) of Google Play Store (Android). Vind je het handiger om het vanaf je computer te doen? Een webversie is ook beschikbaar. Je kunt via de webbrowser eenvoudig inloggen.

Inloggen in het Ouderportaal

Dit heeft de app te bieden

De app voorziet je in belangrijke en verrijkende informatie:
 

  • Bekijk foto's en lees het digitale dagboek van je kind
  • Monitor de eet- en slaapmomenten van je baby
  • Volg de ontwikkeling van je kind via ons kindvolgsysteem
  • Meld de afwezigheid van je kind
  • Vraag extra opvang aan, bijvoorbeeld door gebruik te maken van opgespaarde tegoeduren
  • Blijf geïnformeerd over essentiële nieuwsupdates
  • Bekijk je facturen
  • Wijzig of controleer je persoonlijke informatie
  • Raadpleeg belangrijke documenten over onze werkwijze
  • Communiceer direct met onze medewerkers op de locatie van je kind

Fotoboek

We weten allemaal dat een fotoboek maken soms een beetje gedoe is. Daarom maken we het jou makkelijk! Alle foto’s van je kind die bij de kinderopvang worden gemaakt, kun je makkelijk downloaden als fotoboek in PDF. Leuk voor later of om aan familieleden en vrienden te laten zien!

Zo kun je inloggen

Als de plaats voor je kind is bevestigd en de overeenkomst getekend, dan ontvang je 6 weken voor de startdatum een e-mail van KidsKonnect met een activatielink voor het ouderportaal. Met dezelfde inloggegevens heb je na activering van het ouderportaal toegang tot de app. Heb je geen e-mail ontvangen of vind je het fijn om extra instructies voor de activatie te krijgen? Neem contact met ons op, dan zorgen wij ervoor dat jij snel gebruik kunt maken van het ouderportaal.

Veelgestelde vragen

Geen idee meer wat je wachtwoord was? Of is je inloglink verlopen?
Bezoek het ouderportaal en selecteer 'wachtwoord vergeten'. Voer bij 'gebruikersnaam' je e-mailadres in om een e-mail met een nieuw wachtwoord te ontvangen. Dat wachtwoord kun je je daarna zelf wijzigen. Lukt het niet? We staan voor je klaar! Neem contact met ons op of bel 085 05 09 440.

Kunnen mijn (ex)partner en ik aparte accounts krijgen?
Dat is mogelijk. Als we van zowel jou als je (ex)partner een e-mailadres hebben ontvangen bij de inschrijving, zullen jullie allebei een eigen account en activatiemail ontvangen. Zo niet, dan kun je contact met ons opnemen voor het aanmaken van een tweede account.

Is de app wat betreft privacy helemaal veilig?
We hanteren een strikt beleid voor de bescherming van de gegevens van jou en je kind. Persoonlijke gegevens en foto's in de app en het ouderportaal zijn veiliggesteld in een omgeving die alleen toegankelijk is met een persoonlijke code. In de app kun je toestemmingen beheren, bijvoorbeeld voor het delen van foto's, onder 'mijn gegevens' > 'mijn toestemmingen'. Ons privacybeleid biedt meer details over hoe we de privacy van jou en je kind waarborgen.