Drie kinderen zijn aan het knutselen

BijdeHandjes

Buitenschoolse opvang

Wie heeft er zin in een leuke middag na schooltijd? Onze buitenschoolse opvang is een plek waar jouw kind de ruimte krijgt om zichzelf te zijn, met veel persoonlijke aandacht. Waar je kind activiteiten doet, speelt of ontspant. In samenspraak beslissen kinderen op onze BSO hoe ze hun vrije tijd willen invullen.

Wat de tijd op onze BSO bijzonder maakt
 

De leukste middag na schooltijd

text-balloon_questionmark

Zelf kiezen

Waar heb jij zin in vanmiddag? Naast plezier maken met vrienden stimuleren we je kind om uitdagingen aan te gaan en zichzelf te ontwikkelen. 

school

Zorgvuldige overdracht

Aan het eind van de schooldag zorgen we voor veilig vervoer. Ook zijn we tijdens vakanties en studiedagen geopend.   

hand

Behulpzaam

We denken graag met je mee en maken het je zo makkelijk mogelijk. Gezonde snack na school? Staat klaar! Keer extra opvang? Kaart het aan. 

globe

Goed doordacht

Bij ons kunnen kinderen zichzelf zijn. Spelenderwijs nieuwe dingen leren. Over zichzelf, anderen en de wereld om ons heen. 

Jouw wereld, onze zorg

ouder met kind
We zijn erg blij met de leidsters die onze kinderen de zorg en aandacht geven die ze nodig hebben. Mijn kinderen vinden het fijn als er een vast gezicht op de groep is. Gelukkig wordt er zelfs bij uitval/ziekte van een medewerker voor herkenbare gezichten gezorgd.’
Susan, moeder van Celeste en Vince
kinderen schaken
Onze dochter Isa gaat met veel plezier naar de BSO. Dat is zo fijn om te weten en te ervaren. Er worden veel leuke activiteiten georganiseerd, maar lekker in de chillhoek is ook een feest! Ze komt vaak met de mooiste knutselcreaties thuis.’
Mariëlle, moeder van Isa

Veel om naar uit te kijken

Een soepele start

Voor het eerst naar de BSO, dat is een grote stap. We vinden het belangrijk dat je kind zich snel thuis voelt bij ons. Een kennismaking en wenmoment dragen hieraan bij. Wanneer je kind al naar ons kinderdagverblijf of de peuteropvang gaat, praten we veel met elkaar over de stap naar school en de BSO. 

Tips voor een soepele start op de BSO

Ouderportaal en -app

Nieuwschierig naar de belevenissen van je kind op de BSO? Met de BijdeHandjes-ouderapp sturen we je regelmatig een spontane foto of een verhaaltje. In de app regel je ook gemakkelijk administratieve zaken. En je leest het laatste nieuws. Zo ben je goed op de hoogte van wat er speelt op de locatie. 

Ouder=app

Onze activiteiten

We zorgen iedere dag voor leuke, creatieve activiteiten. Van proefjes maken tot sport- en spelactiviteiten. Óók tijdens vakanties en studiedagen staan we klaar voor je kind. We stimuleren eigen inbreng voor activiteiten. En luisteren graag naar nieuwe ideeën die kinderen meenemen naar de bso. 

Activiteitenaanbod

Een middag op de BSO

Kostenberekening

Voordat je kind begint op de BSO wil je graag een idee hebben van de kosten. De meeste families kunnen een deel van deze kosten terugvragen via de Belastingdienst. We vertellen je graag meer over hoe de kinderopvangtoeslag werkt

De kosten voor de BSO hangen af van je persoonlijke situatie. Heb je al een BijdeHandjes-locatie gekozen? Met onze rekentool kan je gemakkelijk de (netto)kosten berekenen.

Bereken de kosten

 

Kind speelt op houten auto
Talenten zien en ontwikkelen

Werken op de buitenschoolse opvang

Als pedagogisch medewerker op de BSO kan jij met jouw talenten bijdragen aan de ontwikkeling van de kinderen. Creatief aan de slag, of met sport, muziek of theater. We maken samen veel plezier. Met de kinderen en met onze collega's. Samen zijn we onderdeel van de BijdeHandjes-familie.

We vinden het belangrijk om ook de talenten van onze collega’s te zien en te helpen ontwikkelen. Schitter jij, dan stralen de kinderen. Benieuwd hoe het is om bij BijdeHandjes te werken? 

Bekijk alle vacaturesLees meer over werken bij BijdeHandjes

Pedagogisch medewerker loopt met twee kinderen aan de hand
Pedagogisch medewerker loopt met twee kinderen aan de hand

Uitgelicht voor jou

foto slaapontwikkeling
Ontwikkeling

BijdeHandjes pluist het uit: slaapontwikkeling

Lees meer
foto spraak en taal
Ontwikkeling

De spraak- en taalontwikkeling van je kind

Lees meer
Kinderen lachen samen
Ontwikkeling

De eerste vriendschappen

Lees meer
Meisje speelt buiten
Ontwikkeling

Zelfredzaamheid, wat betekent dat eigenlijk?

Lees meer