Sta op en schitter

Passie en persoonlijke ontwikkeling

Liefdevolle begeleiding van de ontwikkeling van kinderen begint met zelfverzekerdheid en geloven in jezelf. Daarom stimuleren wij onze pedagogisch medewerkers om hun talenten en passies te ontdekken en verkennen. In onze op-je-plek aandachtsgesprekken richten we ons op wat jou drijft en selecteren we samen trainingen en workshops die jouw carrièrepad ondersteunen. Jouw ontwikkeling is onze prioriteit.

pedagogisch medewerker geeft kind de fles
pedagogisch medewerker geeft kind de fles

Ga je mee op ontdekkingsreis?

Bij BijdeHandjes zijn we altijd in beweging. We kijken steeds hoe we de kwaliteit van onze kinderopvang nog beter kunnen maken en staan open voor vernieuwing. Daar hoort ook de ontwikkeling van onze collega’s bij. Zodat jij kunt schitteren voor de kinderen, jezelf en de wereld om je heen. Sluit je aan bij onze familie en draag jouw steentje bij aan de toekomst van de volgende generatie.

Onze vacatures

Een warm welkom

Je start bij ons zo soepel mogelijk maken. Dat is ons streven. Binnen onze inspirerende leeromgeving BLOX krijg je nog voor je eerste werkdag een voorproefje van onze organisatie en vind je allerlei praktische informatie. Zo leer je ons alvast een beetje kennen. We snappen dat een eerste werkdag spannend blijft, hoe goed voorbereid je ook bent. We zorgen voor een warm welkom voor jou op je eerste werkdag en jouw persoonlijke buddy zorgt voor een vliegende start met een zachte landing.

BijdeHandjes als werkgever

Jongen buiten met zijn knuffel

Leren met BLOX

Wij investeren graag in jou

Boeiende podcasts van bekende sprekers, korte leermodules over bijvoorbeeld werkgeluk, trainingen over samenwerken en communicatie. Binnen de omgeving van onze BLOX campus kun je jezelf blijven ontwikkelen. Wij geven niet alleen aan de kinderen mee dat leren leuk is. Dat dragen we zelf ook graag uit!