Jouw tweede thuis

Welkom bij BijdeHandjes

Elk kind verdient een goede start en liefdevolle begeleiding. Bij BijdeHandjes christelijke kinderopvang werken wij hier iedere dag aan. Samen met jou als ouder. Wij geloven dat kinderen zich op hun best voelen in een vertrouwde en warme omgeving. Gedreven door de liefde van God creëren wij een tweede thuis waar je kind veel liefde en persoonlijke aandacht krijgt van goed opgeleide pedagogisch medewerkers. Onze kinderopvang is veilig en er is oog voor de individuele ontwikkeling van jouw kind.   

Snel naar: Pedagogisch beleid I Missie & visie I Voeding & duurzaamheid I Kwaliteit & veiligheid I Begeleiding ontwikkeling I Samenwerking ouders I Partnerships

Kind houdt handen van pedagogisch medewerker vast
Kind houdt handen van pedagogisch medewerker vast

Een liefdevolle start   

Wij zien het als een voorrecht dat wij betrokken mogen zijn bij de ontwikkeling en opvoeding van jouw kind. Dat doen we vanuit een moderne visie op pedagogiek en samen met jou als ouder. Als team zorgen we dat je kind écht iets leert. Over zichzelf, de omgang met anderen en de wereld om ons heen. We leren kinderen om op een respectvolle manier met elkaar om te gaan. Door met elkaar te spelen, samen te werken en nieuwe vriendschappen te sluiten. In alles wat we doen, staat veiligheid en kwaliteit centraal. 

Ieder kind is welkom

Het kloppend hart van BijdeHandjes is onze christelijke identiteit. We leren kinderen dat ze geliefd zijn, door ons en door God. Ieder kind is bij ons welkom, of je nu een christelijke achtergrond hebt of niet. Onze medewerkers dragen deze boodschap vanuit hun persoonlijke geloof met liefde over op de kinderen. We zijn creatief bezig naar aanleiding van het verhaal over de ark van Noach, we bidden voor het eten en we lezen voor uit Dikkie Dik en Woezel en Pip, maar ook uit de kinderbijbel.  

Zo is het begonnen      

In januari 2009 opende BijdeHandjes haar deuren in Kootwijkerbroek. Vanaf het begin hebben wij ons onderscheiden door onze christelijke waarden en huiselijke sfeer. Vandaag de dag telt BijdeHandjes 58 locaties met meer dan 250 toegewijde collega's. Elke dag werken wij vanuit onze gezamenlijke missie en liefdevolle en stimulerende omgeving voor onze kinderen. Wij bieden zorgzame kinderopvang waar liefde en ontwikkeling hand in hand gaan. 

Ons beste beentje voor

Sinds 2021 maakt BijdeHandjes met de zusterorganisaties BLOS kinderopvang, kinderopvang Zonnekinderen en Zein International Childcare deel uit van Babilou Family Nederland. Als onderdeel van Babilou Family Nederland werken we nauw samen om de kwaliteit van de kinderopvang te waarborgen. Iedere dag werken we aan verbetering van onze pedagogische kwaliteit en de ontwikkeling van onze mensen. Zodat we voor kinderen én ouders op ons best zijn.   

Pedagogisch medewerker loopt met kinderen naar de ingang van de BSO

Nederlandse schakel

Babilou Family Nederland is de Nederlandse schakel van het wereldwijde Babilou Family. Met activiteiten die de ontwikkeling van kinderen in meer dan 57.000 gezinnen in 12 landen ondersteunen, staan we in de top-5 van grootste kinderopvangorganisaties wereldwijd. 

We delen praktijkervaringen, investeren in belangrijke onderzoeken en leiden projecten die een duidelijke positieve impact hebben op kinderen en ouders over de hele wereld.  

Lees meer over Babilou Family Nederland

Ons beter leren kennen?

Bij BijdeHandjes vinden we een goede samenwerking en communicatie met jou heel belangrijk. Daarom investeren wij niet alleen in de ontwikkeling van jouw kind, maar ook in onze band met jou. Wil je met ons kennismaken? Neem contact op voor meer informatie of laat je rondleiden op een van onze locaties. Ontdek zelf wat BijdeHandjes voor jouw kind kan betekenen! 

Neem contact op   Vind jouw locatie