Visie & missie

Samen zorgen voor een goede start

Vanuit onze christelijke identiteit en gedreven door de Liefde van God dragen wij zorg voor een liefdevol, veilig en vertrouwd tweede thuis waar ieder kind en collega zich op zijn of haar eigen unieke manier optimaal kan ontwikkelen. BijdeHandjes is voor jou een liefdevol en veilig tweede thuis. Elk kind verdient een geweldige start. Het is een voorrecht om, samen met jou als ouder, een betekenisvolle rol te spelen in de ontwikkeling van jouw kind.

Kind leest in atlas
Kind leest in atlas

Ons kloppend hart

Uniek aan BijdeHandjes is onze moderne, christelijke identiteit. We geven de kinderen mee dat ze geliefd zijn door God. Onze collega’s dragen dit vanuit hun persoonlijk geloof met liefde over op de kinderen. We lezen voor uit Dikkie Dik, maar ook uit de kinderbijbel. We zingen ‘In de maneschijn’, maar ook ‘Jezus is de goede herder’. Alle kinderen zijn welkom bij BijdeHandjes, of ze nu wel of geen christelijke opvoeding krijgen.

Meer over BijdeHandjes

Visie en missie voor 2030

We bouwen aan een betere toekomst door kinderen met aandacht en zorg te helpen ontwikkelen. Deze toekomst realiseren we met een missie die impact heeft. Onze missie is: kinderen helpen om zich te ontplooien en uit te groeien tot betrokken mensen. Dat doen we met aandacht, zorg en spelenderwijs leren. 

Onze pijlers, onze kracht

together

People First

BijdeHandjes voelt als een tweede thuis waar we de kinderen, hun ouders en onze collega’s centraal stellen bij alle keuzes die we maken. 

butterfly

Planeet centraal

We zijn ons bewust van onze invloed op de wereld van morgen. Dat betekent dat we ons inzetten om bewuste en groene keuzes te maken. 

globe

Pedagogiek voor de toekomst

Wij streven naar de allerbeste kwaliteit. Daarom verbeteren we ons pedagogisch handelen voortdurend op basis van wetenschappelijk onderzoek.

flower

Positieve groei

Hoe meer kinderen en ouders wij bij BijdeHandjes kunnen helpen met onze missie, hoe groter de positieve impact die we hebben op de wereld als geheel.

Onze waarden, onze basis

Teamspirit

Samen groeien we verder

We geloven in samenwerking en halen het beste naar boven in de mensen om ons heen. Dat geldt voor onze collega’s, de kinderen en hun ouders.

Passie

We worden gedreven door ons gezamenlijk doel

BijdeHandjes is veel meer dan alleen opvang. We dragen bij aan de ontwikkeling van een nieuwe generatie. Bewust, betrokken en met ons hart.

Ontwikkeling

We zijn altijd in ontwikkeling

We zijn nieuwsgierig en koesteren de wens om elke dag een beetje beter te worden. Leren doen we van en met elkaar.