BijdeHandjes als werkgever

De BijdeHandjes-familie

Als collega van BijdeHandjes draag jij je steentje bij aan de toekomst van kinderen. Je creëert een tweede thuis waar kinderen zich veilig en gezien voelen. Samen helpen we kinderen met aandacht en zorg bij hun ontwikkeling. Zodat ze zich kunnen ontplooien en uitgroeien tot betrokken mensen. Een missie met impact! Dit doen we op ruim 50 locaties met 250 collega’s, verbonden door onze christelijke identiteit. 

foto Bijdehandjes als werkgever
foto Bijdehandjes als werkgever

Jouw tweede thuis

Welkom bij BijdeHandjes christelijke kinderopvang! Waar we elke dag een stapje verder willen komen. Daarom werken we continu aan de verbetering van onze pedagogische kwaliteit en de ontwikkeling van onze collega's en het team. Zo ben jij op je best voor de kinderen, hun ouders, collega's en jezelf. Ontdek de mogelijkheden voor persoonlijke en professionele ontwikkeling binnen ons hechte team. BijdeHandjes voelt als een tweede thuis. Voor ons allemaal. Als collega kan jij hier een belangrijke bijdrage aan leveren. 

Ontdek en ontwikkel jouw talent

Ons fundament wordt gevormd door onze pijlers: 'People first', 'De planeet centraal', 'Pedagogiek voor de toekomst' en 'Positieve groei'. Deze pijlers samen met onze christelijke identiteit en waarden bepalen hoe we omgaan met de kinderen, met onze collega’s en met jou. Wij zien je, wij horen je en wij willen dat jij schittert. Bij BijdeHandjes hebben we veel plezier met de kinderen en collega’s en zijn we betrokken bij elkaar. Jouw talenten zien en ontwikkelen vinden wij belangrijk. Schitter jij, dan stralen de kinderen!

Meer over BijdeHandjes

Onze waarden & hoe wij werken

Met team-spirit

Diversiteit is onze kracht. Successen vieren we samen. We hebben plezier, we zien en waarderen elkaar, we staan klaar om elkaar te helpen en we zijn oprecht betrokken.

We blijven leren 

Samen leren we elke dag iets nieuws, gedreven door onze nieuwsgierigheid en de wil om onszelf steeds te verbeteren. We leren van en met elkaar. Van de wereld om ons heen, collega’s en de kinderen.

Werken vanuit passie

We werken vanuit liefde. De liefde voor ons vak, de liefde voor god, en een passie voor kinderen en hun ontwikkeling. Bij BijdeHandjes zijn we elke dag opnieuw bewust bezig met de keuzes die we maken. Die keuzes maken we met ons hart.

Hoe pakken we dat aan?

Elke dag zorgen we ervoor dat kinderen zich veilig en gesteund voelen, zowel fysiek als emotioneel. We werken vanuit een moderne visie op pedagogiek en houden bij alles wat we doen de volgende vier principes voor ogen:

rocket

Durf

We laten kinderen zoveel mogelijk zelf ontdekken en proberen. Nieuwe dingen uitproberen moedigen we alleen maar aan.

heart

Bevlogen

We hebben oog voor ieder kind en ook voor jou. We stimuleren ontwikkeling en vragen ons af waarom we doen wat we doen. Dat doen we met veel energie en plezier.

horizon

Ruimdenkend

We staan open voor iedereen. Bij BijdeHandjes zijn we betrokken en geven we anderen de ruimte om eigen keuzes te maken.

discover

Vaardig

We zetten onze kennis elke dag in om kinderen de beste ondersteuning te bieden. Vanuit onze deskundigheid zijn we een steun voor ouders in de opvoeding.

Schitter jij? Dan stralen de kinderen

Kinderen krijgen bij ons de beste ondersteuning die ze kunnen krijgen. De basis daarvoor wordt gevormd door onze kennis en passie. Gedreven door onze deskundigheid werken we nauw samen met de ouders, zodat wij een partner zijn in de opvoeding.

We streven ernaar om een omgeving te creëren waarin niet alleen de kinderen, maar ook jij je talenten volledig kunt ontplooien. Wil jij meedoen met onze missie? Neem een kijkje bij onze openstaande vacatures en begin aan je nieuwe ontdekkingsreis bij BijdeHandjes christelijke kinderopvang.

Bekijk de vacatures bij BijdeHandjes