Verbindende rol tussen de pedagogisch medewerkers en het beleid

Pedagogisch coach bij kinderopvang BijdeHandjes

Als pedagogisch coach ben je een verbindende schakel tussen ons pedagogisch beleid en de praktische uitvoering ervan op alle locaties, waaronder kinderdagverblijven, peuteropvang en buitenschoolse opvang. Je coacht pedagogisch medewerkers om de kwaliteit van de kinderopvang te verhogen, volgens wettelijke vereisten. Je deelt bevindingen en verbeteringen met het team, de locatiemanager en de regiomanager. In je coachende rol richt je je op interactievaardigheden, dagelijkse structuur, christelijke thema's, betrokkenheid met ouders, gezondheid, voeding en veiligheid.

foto rolpagina stagiair BDH
foto rolpagina stagiair BDH

Pedagogisch coach bij BijdeHandjes: wat doe je

Met jouw inzet als pedagogisch coach in de kinderopvang creëer je een stimulerende leeromgeving waarin zowel kinderen als collega's kunnen gedijen.  Als vaste kracht op een specifieke locatie werk je nauw samen met de locatiemanager om de pedagogische kwaliteit te versterken. Dat vinden we belangrijk, want de jeugd heeft de toekomst. Je waarborgt dat elke medewerker jaarlijks de vereiste coaching ontvangt volgens IKK en VE. 

Samen met het team stel je doelen op en gebruik je diverse coachingstechnieken, zoals coaching on the job, videobeeldanalyse, workshops en intervisies. Om zo samen de gestelde doelen te bereiken. Als pedagogisch coach vervul je een cruciale rol in de dynamische wereld van de kinderopvang. Samen bouwen we aan een veelbelovende toekomst voor onze kinderen. 

Hoe ziet een dag als pedagogisch coach in de kinderopvang er uit?  

Stagiair BijdeHandjes met stagebegeleider in de kinderopvang

BijdeHandjes als werkgever

Kinderopvang betekent voor ons: samenwerken. Onderdeel zijn van de samenleving en onderdeel zijn van een team, samen zijn we BijdeHandjes. Kom jij ons versterken? Wij omarmen vernieuwing en streven we continu naar verbetering van ons pedagogisch beleid Als collega neem jij de collega’s mee en laat ze stralen en ontwikkelen. Zodat zij optimaal kunnen bijdragen aan het welzijn van kinderen en hun ouders. Sluit je aan bij ons team en solliciteer naar de functie van pedagogisch coach in de kinderopvang. 

Bij BijdeHandjes bieden we volop kansen voor professionele ontwikkeling en de mogelijkheid om mee te bouwen aan een positieve toekomst. Klaar om als pedagogisch coach aan de slag te gaan? Kom jij schitteren bij BijdeHandjes?

Bekijk vacatures pedagogisch coach

Lees meer over BijdeHandjes als werkgever

Wat hebben wij jou te bieden?

  • Salaris: Je krijgt een salaris dat jouw ervaring in de kinderopvang eer aandoet. Dit salaris valt binnen schaal 9 met een bruto maandsalaris tussen € 3.332 en € 4.435 op basis van een 36-urige werkweek. 
  • Contract: Een jaarcontract met de intentie om na een jaar een vaste overeenkomst bij BijdeHandjes aan te bieden.
  • Kinderopvangvoordeel: Korting en voorrang bij de kinderopvang van BijdeHandjes voor jouw kinderen.
  • Werkomgeving: Een stimulerende werkomgeving waar je je talenten kunt blijven ontwikkelen.
  • Ontwikkeling: Een organisatie waarin ontwikkeling en uitdaging centraal staan. Je krijgt kansen voor voortdurende persoonlijke ontwikkeling, zoals ons leerplatform met trainingen en inspiratie.
  • Reiskosten: Volledige vergoeding van reiskosten met het OV en een kilometervergoeding voor reizen met eigen vervoer.
  • Creatieve inbreng: Ruimte voor het inbrengen van jouw talenten en ideeën, ongeacht hoe lang of kort je al bij ons in dienst bent.
  • Fietsplan: Een fietsplan met fiscaal voordeel en een bijdrage aan jouw pensioen.
  • Pensioen en zorgverzekering: Een bijdrage aan jouw pensioen en de mogelijkheid om gebruik te maken van een collectieve zorgverzekering.

Veelgestelde vragen over stagelopen bij BijdeHandjes

Hoeveel verdient een pedagogisch coach in de kinderopvang?
Je wordt gewaardeerd voor je ervaring binnen de kinderopvang met een salaris binnen schaal 9: tussen € 3.399 en € 4.635 bruto per maand, gebaseerd op een werkweek van 36 uur.

Welk diploma heb je nodig voor een baan als pedagogisch coach bij BijdeHandjes?
Voor een functie als pedagogisch coach in de kinderopvang heb je een kwalificerend diploma nodig.

 

Wat zijn de voordelen van werken als pedagogisch coach bij BijdeHandjes christelijke kinderopvang?
Bij BijdeHandjes christelijke kinderopvang omarmen we vernieuwing en streven we continu naar verbetering van ons pedagogisch beleid. We bieden volop kansen voor professionele ontwikkeling en de mogelijkheid om mee te bouwen aan een positieve toekomst, zowel voor jezelf als voor de wereld om ons heen.

Hoe kan ik solliciteren voor de functie van pedagogisch coach bij BijdeHandjes christelijke kinderopvang?
Wil je direct aan de slag als pedagogisch coach bij BijdeHandjes? Bekijk dan onze openstaande vacatures en solliciteer vandaag nog!