Een tweede thuis

Werken als locatiemanager bij BijdeHandjes

Als locatiemanager bij BijdeHandjes christelijke kinderopvang ben je de spil voor jouw vestiging(en). Met jouw leiderschapskwaliteiten bewaak je de kwaliteit en prestatie van jouw locatie(s). De pedagogisch medewerkers op de locatie begeleid en ondersteun je het team in het bieden van een liefdevolle omgeving aan de kinderen. Je zorgt voor een omgeving waarin zowel de pedagogisch medewerkers als de kinderen zich op hun gemak voelen en alle ruimte hebben om zich te ontwikkelen. Ook ben je voor zowel ouders als stakeholders het aanspreekpunt en het gezicht van de locatie.

Ontdek direct onze vactures voor locatiemanager

foto locatiemanager BDH
foto locatiemanager BDH

De rol van een locatiemanager bij BijdeHandjes

Als locatiemanager van BijdeHandjes christelijke kinderopvang begeleid jij collega's in hun ontwikkeling. Je laat ze hun beste zelf zijn. BijdeHandjes staat voor een omgeving waarin we vanuit ons hart werken. Onze christelijke identiteit en kernwaarden zijn leidend bij hoe je zorg draagt voor ieder kind en iedere collega. De kernwaarden 'Teamspirit', 'Passie' en 'We blijven leren' zijn jouw tweede natuur. Je leeft ze en draagt ze uit. Onze missie is: bouwen aan een betere toekomst. Dat doen we met behulp van oprechte aandacht, liefdevolle zorg en spelenderwijs leren.

Onze mensen

Als locatiemanager bij BijdeHandjes christelijke kinderopvang draag je met een flinke dosis inlevingsvermogen en praktische wijsheid bij aan een positief verschil. Je staat klaar voor het team van pedagogisch medewerkers, begeleidt hen in hun professionele activiteiten en stimuleert zelfstandigheid en persoonlijke ontwikkeling.

Maak kennis met BijdeHandjes

Veilige & kwalitatieve kaders

Jouw inzet als locatiemanager bij BijdeHandjes draagt bij aan een mooie toekomst voor de kinderen en ee fijne werkomgeving voor de collega's. Je zorgt voor de naleving van pedagogische kwaliteitsnormen door op locaties het gesprek aan te gaan, duidelijke verwachtingen te delen en de dagelijkse praktijk nauwgezet te monitoren.

Hoe wij onze veiligheid en kwaliteit waarborgen

Elke dag beter

Bij BijdeHandjes streven we constant naar verbetering. Met behulp van prestatie-indicatoren werk je aan het nog beter maken van de locaties. Je signaleert struikelblokken op tijd en grijpt in waar nodig, indien nodig met inzet van experts. Je bent verantwoordelijk voor het beheer van de faciliteiten en het imago van jouw BijdeHandjes-locatie(s).

Meer over ons pedagogisch beleid

De locatiemanager draagt bij aan de volgende resultaten:

 • Personeelsbehoud
 • Tevredenheid van het personeel
 • Ziekteverzuimcijfers
 • Stabiele en succesvolle teams
 • Adequate personeelsbezetting in kwantiteit en kwaliteit
 • Uitvoering van het pedagogisch plan
 • Implementatie van het veiligheids- en gezondheidsbeleid
 • Inspectierapporten van de GGD
 • Tevredenheid van klanten/ouders (NPS-score)
 • Efficiënte afhandeling van klachten
 • Aanwezigheid (in uren)
 • Kind-leidster ratio
 • Optimale bezetting van kinderen en groepsindeling
 • Financieel beheer van de vestiging
 • Omzetverhoudingen

 

Jouw werkdag bij BijdeHandjes:

Wat hebben wij jou te bieden?

 • Salaris: Je krijgt een salaris dat jouw ervaring in de kinderopvang eer aandoet. Dit salaris valt binnen schaal 9 met een bruto maandsalaris tussen € 3.332 en € 4.435, op basis van een 36-urige werkweek. De inschaling wordt aangepast aan de complexiteit van je rol, rekening houdend met het aantal kindplaatsen en locaties.
 • Contract: Een jaarcontract met de intentie om na een jaar een vaste overeenkomst bij BijdeHandjes aan te bieden.
 • Kinderopvangvoordeel: Voorrang en korting bij de kinderopvang van BijdeHandjes voor jouw kinderen.
 • Werkomgeving: Een stimulerende werkomgeving waar je je talenten kunt delen en ontwikkelen.
 • Reiskosten: Volledige vergoeding van reiskosten met het OV en een kilometervergoeding voor reizen met eigen vervoer.
 • Creatieve inbreng: Ruimte voor het inbrengen van jouw talenten en ideeën, ongeacht hoe lang of kort je al bij ons in dienst bent.
 • Fietsplan: Een fietsplan met fiscaal voordeel en een bijdrage aan jouw pensioen.
 • Pensioen en zorgverzekering: Een bijdrage aan jouw pensioen en de mogelijkheid om gebruik te maken van een collectieve zorgverzekering.

Bekijk al onze arbeidsvoorwaarden

Locatiemanager met twee kinderen op de groep

BijdeHandjes als jouw werkgever

Bij BijdeHandjes is geen dag hetzelfde. Elke dag delen we plezier en uitdagingen. We vinden het belangrijk om onze pedagogische kwaliteit voortdurend te blijven bijsturen en verbeteren. Daar hoort ook de ontwikkeling van onze collega's bij. In jouw rol als locatiemanager krijg je alle ruimte om je talenten te verkennen en vergroten. Ontdek onze vacatures voor de positie van locatiemanager bij BijdeHandjes en word onderdeel van een team dat werkt aan een liefdevolle start voor ieder kind. Een toekomst waarin we, gedreven door liefde voor god en onze passie voor de kinderopvang, trots onze doelen delen met de wereld. Als jij schittert, dan stralen de pedagogisch medewerkers en de kinderen!

Ben je klaar om als locatiemanager aan de slag te gaan bij BijdeHandjes?

Bekijk onze locatiemanager vacatures

Lees meer over BijdeHandjes als werkgever

Veelgestelde vragen

Welke studie moet je hebben gevolgd om locatiemanager bij BijdeHandjes te worden?
Je hebt geen specifiek diploma nodig om locatiemanager te zijn in de kinderopvang. We beoordelen op je enthousiasme en vakkundigheid.

Wat verdient een locatiemanager bij een kinderopvang?
Je krijgt een salaris dat past bij je ervaring in de kinderopvang, met een salaris tussen de € 3.332 en € 4.435 bruto per maand voor een werkweek van 36 uur. Afhankelijk van hoe ingewikkeld je baan is, val je binnen salarisschaal 9. De ingewikkeldheid hangt af onder meer het aantal kindplaatsen en de hoeveelheid locaties.

Hoe word je locatiemanager bij de christelijke kinderopvang BijdeHandjes?
Bij BijdeHandjes christelijke kinderopvang moedigen we iedereen aan om zich te blijven ontwikkelen. Er zijn een boel kansen om door te groeien, vanuit je huidige rol tot aan (assistent-)locatiemanager. Als je de ambitie hebt om locatiemanager te worden, houd dan onze vacatures in de gaten!

Wat doet een locatiemanager bij een kinderopvang eigenlijk?
Als locatiemanager bij BijdeHandjes kinderopvang zorg je dat alles elke dag op rolletjes loopt. Je bent er voor je team, neemt belangrijke beslissingen en zorgt dat zowel de kinderen als je team zich goed ontwikkelen. Ook ben je het eerste aanspreekpunt voor ouders en anderen die met de opvang te maken hebben. Kortom: jij zorgt dat alles op de locatie(s) goed gaat.