Babilou Family Nederland

Werken op ons servicekantoor

We zijn ervan overtuigd dat een vliegende start in het leven elk kind op weg helpt naar een schitterende toekomst. Welkom bij Babilou Family Nederland, een van de koplopers in kinderopvang. Met meer dan 200 collega’s ondersteunen we vanuit de servicekantoren de plekken waar het mooiste werk van Nederland wordt gedaan: de kinderopvang. Samen bouwen we aan een betere wereld en toekomst voor ons allemaal.

Direct naar vacatures van Babilou Family Nederland

foto werken bij babilou family
foto werken bij babilou family

Ontdek Babilou Family Nederland

Elke dag zetten we ons vanuit diverse kantoren in voor onze vier kinderopvang labels. Van financiën tot marketing en van HR tot klantenservice. We hebben een breed scala aan functies in huis die zeker aansluiten bij wat jij zoekt. En dat allemaal dichtbij huis! Je vindt ons in:
 

  • Nieuwegein
  • Barneveld
  • Arnhem
  • Den Haag
  • Amsterdam

Vier labels, één familie

We zijn een grote familie met vier unieke labels, elk met een eigen aanpak. BijdeHandjes is onze christelijke kinderopvang met veel kleinschalige locaties. Gedreven door de liefde van god biedt BijdeHandjes een tweede thuis waar kinderen veel liefde en persoonlijke aandacht krijgen van goed opgeleide pedagogisch medewerkers. Onze kinderopvang Zein is internationaal georiënteerd, BLOS biedt hoogwaardige reguliere kinderopvang en Zonnekinderen bestaat uit integrale kindcentra. Samen vervullen we alle opvangbehoeften van gezinnen met kinderen van 0 tot 13 jaar.

Maak je impact met ons?

Bij Babilou Family Nederland delen we niet alleen kennis en ervaring, we investeren ook in onderzoek en projecten die echt een verschil maken. Samenwerking staat bij ons centraal. Met ouders, kinderen, pedagogen, overheidsinstanties, opleiders en organisaties zoals KiKa en Unicef. Zo ontwikkelen we onszelf naar een steeds hoger niveau en bouwen we aan een betere toekomst voor ieder kind.

Wil jij een steentje bijdragen? Ontdek onze vacatures

Wereldwijd verbonden

Babilou Family is de veilige haven van alle Babilou Family’s van over de hele wereld. Samen zijn we betrokken bij de ontwikkeling van kinderen uit 57.000 gezinnen in 12 landen. We zijn daarmee een van de vijf grootste kinderopvangorganisaties ter wereld. We investeren in wetenschappelijk onderzoek, delen ervaringen en werken aan projecten die positieve veranderingen teweegbrengen bij kinderen en hun ouders.

Ontmoet Babilou Family

Onze mensen, onze kracht

Kiezen voor Babilou Family Nederland betekent werken aan een missie die ertoe doet, met passie en trots. Bij Babilou Family Nederland maken we bewuste keuzes en luisteren we naar ons hart. We zijn trots op deze houding. Daarom vinden we het fijn om anderen te betrekken bij ons doelen en kijken we altijd hoe het anders en beter kan. Bij Babilou Family Nederland doen we het samen. Door nieuwsgierig te zijn en een open blik te hebben. We bouwen met elkaar aan een betere wereld. Voor de kinderen, de mensen om ons heen en voor jouzelf.

Missie & visie

Kom werken bij onze familie

Wat staat je te wachten? Een levendige werkplek waar iedereen telt en wordt gewaardeerd. Kennis is bij ons koning, dus leren staat centraal! Van en met elkaar. 
We vinden het belangrijk om de lijntjes kort te houden. Heb je een vraag? Loop even binnen! Ook als je gezellig een praatje wilt maken. 

Hard werken gaat bij ons hand in hand met samen lachen en oprechte aandacht voor elkaar. We geloven samen in ons grote avontuur. Een avontuur dat samengaat met lekkere koffie, gezonde lunches van de Buurtboer en actieve teamuitjes, zoals curling clinics, een wedstrijdje beachvolleybal en padeltoernooien.

Word jij onderdeel van onze familie?

Bekijk onze vacatures bij Babilou Family Nederland