Baby ontdekt speelgoed

BijdeHandjes

Kinderdagverblijf

Een kinderdagverblijf kiezen voor je kind is een belangrijke beslissing die je niet zomaar neemt. Wij beseffen dat maar al te goed. Onze kinderdagopvang is veilig en onze goed opgeleide pedagogisch medewerkers vertrouwd. In een fijne omgeving is er volop aandacht voor de persoonlijke ontwikkeling van jouw kind. Van hieruit gaan we samen de wereld ontdekken. Wie gaat er mee?

Wat de tijd op ons kinderdagverblijf bijzonder maakt
 

Ieder kind is welkom

hand

Persoonlijk

Ieder kind heeft een eigen mentor. Zo leren we je kind echt kennen en worden we net als jij blij van alle kleine en grotere stapjes.

book-2

Betrokken

Bij BijdeHandjes is ieder kind welkom. We helpen je kind steeds een beetje verder te komen. Op eigen tempo en eigen manier. 

tree

Gebalanceerd

Gezonde voeding, lekker veel bewegen en spelen in de natuur of met natuurlijke materialen. Samen leggen we een goede basis voor later. 

star

Geliefd

Gedreven door de liefde van God creëren wij een tweede thuis waar ieder kind geliefd is en zich optimaal kan ontwikkelen.

We doen het samen

kinderen spelen met pop
Er heerst een fijne sfeer op de locatie, met oog voor ieder kind. Fien voelt zich erg op haar gemak bij de juffen. Het is leuk dat ze al van jongs af aan leert omgaan met andere kinderen.''
Emily, moeder van Fien
pedagogisch medewerker stuurt bericht met tablet
Door de foto's en berichtjes in de app weten we hoe het gaat met de kinderen. Heel fijn! Als de kinderen het even niet naar hun zin hebben, wordt dit ook gesignaleerd. Mijn kinderen komen vrolijk, moe en voldaan thuis.'
Chantal, Moeder van Xeni en Lio
kinderen bidden voor het eten
Er is een duidelijke christelijke identiteit, wat heel fijn is als je kinderen er hele dagen doorbrengen.''
Hanneke, moeder van Adaja, Jedidja, Joas

Wat gaan we doen vandaag?

De leukste activiteiten

Bij BijdeHandjes werken we met de Uk & Puk-methode. Binnen voor jonge kinderen herkenbare thema’s doet vriendje Puk nieuwe ervaringen en vaardigheden op. Samen met de kinderen. Zo ontdekken we spelenderwijs de wereld om ons heen. Ook besteden we met elkaar aandacht aan dagen als dierendag, de nationale voorleesdagen en de verschillende christelijke feestdagen.

Onze activiteiten

Kind knutselt op KDV

Een dag op het kinderdagverblijf

Wij denken met je mee

Samen met jou 

Bij BijdeHandjes hechten we veel waarde aan een goede en hechte relatie met jou als ouder. Samen met je kind word je onderdeel van de BijdeHandjes-familie. Een goede samenwerking is belangrijk voor de ontwikkeling van je kind. Daarom denken we samen na over de juiste keuzes voor je kind. 

Hoe we samenwerken

 Ouderportaal en -app

Nieuwsgierig naar de belevenissen van je kind? Met de BijdeHandjes-ouderapp sturen we je regelmatig een spontane foto of een verhaaltje. In de app regel je ook gemakkelijk administratieve zaken. En je leest het laatste nieuws. Zo ben je goed op de hoogte van wat er speelt op de locatie. 

BijdeHandjes ouderapp

Een fijne start

We vinden een fijne, rustige start bij BijdeHandjes belangrijk voor je kind en voor jou. Daarom nemen we de tijd voor een intakegesprek en plannen we wenmomenten in. Wat je kind nodig heeft op de eerste opvangdag? Wij geven je handige tips zodat je precies weet wat je kunt verwachten. 

Voorbereiden op de eerste dag

baby krijgt een flesje

Kostenberekening 

Voordat je kind begint op het kinderdagverblijf wil je graag een idee hebben van de kosten. De meeste families kunnen een deel van deze kosten terugvragen via de Belastingdienst. We vertellen je graag hoe de kinderopvangtoeslag werkt.

De kosten voor de kinderopvang hangen af van je persoonlijke situatie. Heb je al een BijdeHandjes-locatie gekozen? Met onze rekentool kan je gemakkelijk de (netto)kosten berekenen.

Bereken de kosten

Talenten zien en ontwikkelen

Werken op het kinderdagverblijf

Als pedagogisch medewerker op het kinderdagverblijf draag jij elke dag bij aan de ontwikkeling van onze allerkleinste kinderen. Met aandacht, zorg en spelenderwijs leren. We maken samen veel plezier. Met de kinderen en met onze collega's. Samen zijn we onderdeel van de BijdeHandjes-familie.

We vinden het belangrijk om ook de talenten van onze collega’s te zien en te helpen ontwikkelen. Schitter jij, dan stralen de kinderen. Benieuwd hoe het is om bij BijdeHandjes te werken? 

Bekijk alle vacaturesLees meer over werken bij BijdeHandjes

Pedagogisch medewerker en kind maken samen plezier
Pedagogisch medewerker en kind maken samen plezier

In de spotlight

foto slaapontwikkeling
Ontwikkeling

BijdeHandjes pluist het uit: slaapontwikkeling

Lees meer
foto spraak en taal
Ontwikkeling

De spraak- en taalontwikkeling van je kind

Lees meer
Kinderen lachen samen
Ontwikkeling

De eerste vriendschappen

Lees meer
Meisje speelt buiten
Ontwikkeling

Zelfredzaamheid, wat betekent dat eigenlijk?

Lees meer