Samen staan we sterk

Bijdehandjes partnerships

Bij BijdeHandjes christelijke kinderopvang nemen we onze rol serieus. We zetten ons niet alleen in voor de ontwikkeling van kinderen hier in Nederland, maar we kijken ook verder. We streven ernaar om een positieve bijdrage te leveren aan de levens van kinderen over de hele wereld. Onze samenwerkingen met organisaties zoals UNICEF en KiKa staan centraal in deze missie. Door de handen ineen te slaan, kunnen we meer bereiken en zorgen we samen voor een wereld waarin elk kind zich kan ontwikkelen, leren en dromen.

foto BDH partnerships
foto BDH partnerships

Wereldwijd hart voor kinderen

Als trotse UNICEF Business Buddy zetten we ons in voor kinderen in de meest behoeftige regio's van de wereld. Met het project 'Klimaatslimme dorpen' in Madagaskar richten we ons jaarlijks op twintig dorpen in nood. Samen met UNICEF helpen we dorpen om zich aan te passen aan klimaatverandering. We doen dit door duurzame projecten op te zetten, de lokale economie te steunen en scholen te bouwen. Kinderen en hun gemeenschappen leren op deze manier hoe ze hun omgeving veilig en duurzaam kunnen maken. Zo krijgen ze de kennis en tools om hun eigen toekomst vorm te geven. Samen bouwen we aan een betere wereld.

We bereiken samen meer

Elk jaar komen de kinderen van BijdeHandjes christelijke kinderopvang in actie voor een speciaal doel. Ze trekken hun bakkersschort aan en bakken de lekkerste koekjes en taarten. De kinderen zamelen daarmee geld in voor KiKa, de stichting die onderzoek doet naar kinderkanker. De laatste bakactie was een groot succes, met een opbrengst van maar liefst € 16.414,92. Maar de actie gaat over meer dan geld alleen. Kinderen leren erdoor hoe belangrijk het is om samen te werken en om te zien naar elkaar. Tijdens de bakactie praten onze pedagogisch medewerkers bovendien op een laagdrempelige manier met de kinderen over wat kanker is.

Dit is nog maar het begin

Bij BijdeHandjes geloven we dat een eerlijke start voor ieder kind zorgt voor een betere wereld. Elke bijdrage, hoe klein ook, is waardevol voor deze belangrijke missie. We zijn onze partners, de kinderen en hun ouders enorm dankbaar voor hun steun en inzet. Samen maken we het verschil. We staan open voor nieuwe partnerschappen die ons helpen om onze doelen te bereiken. Onze samenwerkingen met UNICEF en KiKa zijn slechts het begin. Blijf ons volgen voor updates over nieuwe partnerschappen.