Iedereen is welkom

Bij BijdeHandjes zijn niet alleen christelijke gezinnen of traditionele papa-en-mama-gezinnen welkom. Ieder kind en iedere ouder of opvoeder is bij ons welkom. Wij bieden een plek waar iedereen zich geliefd, geaccepteerd en gewaardeerd voelt.

Ik vind je lief

We passen het ‘Ik vind je lief’-draaiboek toe. In dit draaiboek ligt de nadruk op het vieren van liefde binnen een gezin, ongeacht de vorm die je familie heeft. Kinderen krijgen de kans om hun liefde voor hun ouders of verzorgers te uiten op een manier die bij hen past. Met knutselwerkjes, een eigen geschreven kaartje of gewoon een knuffel. Niet alleen tijdens Vader- en Moederdag, maar iedere dag!

De liefde van God 

We geloven dat de liefde van God ons inspireert om elkaar lief te hebben en te waarderen. Dit is wat we onze kinderen willen meegeven: dat liefde en respect voor anderen centraal staan, ongeacht verschillen in afkomst, geloof of gezinssituatie. Tijdens International Day of the Families nodigen we alle gezinnen uit om de liefde te vieren.

Positieve impact

We geloven dat een sterke gemeenschap ontstaat wanneer iedereen zich welkom en geaccepteerd voelt. We denken dat International Day of the Families een positieve impact heeft op kinderen, ouders en opvoeders. Samen kunnen we een wereld creëren die voelt als een tweede thuis. 

Terug naar het overzicht Lees meer over een lievelingsknuffel