Partnerscholen

Onze buitenschoolse opvang op deze locatie werkt samen met de volgende scholen:
 

Groepen
1 BSO groep (4 tot 12 jaar)
Onze manier van werken

Stap voor stap de wereld ontdekken. Binnen de veilige kaders van de buitenschoolse opvang van BijdeHandjes. Ons uitdagende en afwisselende dagprogramma biedt voor ieder wat wils. Je kind krijgt de vrijheid om zelf te kiezen. Om zo nieuwe vaardigheden en talenten te ontdekken. Dit doen we met de liefdevolle begeleiding vanuit onze pedagogisch medewerkers. We doen het graag samen. We er voor je kind én voor jou als ouder. Samen zorgen we voor de leukste tijd na schooltijd!

Ons pedagogisch beleid Samenwerken met ouders

Bijzonder aan deze locatie

Moestuin BijdeHandjes

Moestuin

Zaaien en oogsten, van groenten tot kruiden. In onze moestuin leert je kind meer over de wereld om hen heen.

Zithoek BijdeHandjes

Zithoek

Even bijkomen met een boek in onze rustgevende zithoek.

Tarieven

We begrijpen dat je als ouder aan veel moet denken. Daarom maken we het je graag makkelijker. Onderstaande items hoef je niet mee te geven. Dat regelen wij!

Maak zelf gemakkelijk de berekening

Hoeveel je voor kinderopvang betaalt, is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie.

Bereken de kosten

Praktische informatie

Contactgegevens

Stadsweg 27
8084PH 't Harde
Stel je vraag via het contactformulier

GGD-rapport & LRK-informatie

Uiteraard wil je als ouder weten hoe de GGD ons Buitenschoolse opvang heeft beoordeeld. Je vindt ons meest recente rapport hier
LRK-nummer
275245081

Veelgestelde vragen

Ik wil mijn kind inschrijven bij BijdeHandjes. Waar moet ik zijn?

Dat doe je gratis en vrijblijvend via ons online inschrijfformulier. Je vindt dit formulier via de button 'inschrijven' bovenaan de pagina van de locatie die je hebt uitgekozen. Ben je je nog aan het oriënteren? Onze locatiezoeker geeft een overzicht van alle locaties. 

Is het mogelijk om mijn kind in te schrijven op verschillende locaties?

Zeker! Het is mogelijk om je voor meerdere locaties in te schrijven.

Kan mijn kind een keertje komen wennen voordat de opvang start?

Jazeker. Het is belangrijk voor jou en je kind om te wennen aan de opvang op het kinderdagverblijf. Er is één wenmoment voordat je kind daadwerkelijk met de opvang start. Indien gewenst is het in overleg mogelijk om een extra wenmoment af te spreken. Op onze peuteropvang ontvang je ongeveer 4 weken voor de startdatum een intakeformulier en uitnodiging. Tijdens de eerste speeldag op de peuteropvang wordt er een kennismakingsgesprek gehouden. Op onze BSO is het mogelijk om samen met uw kind uit school te komen kijken en sfeer te proeven.

Werken jullie met wachtlijsten?

Is er niet meteen plek op de gewenste dagen of locatie? Dan word je automatisch op een wachtlijst geplaatst. De wachtlijst houden we dagelijks voor je in de gaten. Zodra er een plaats vrijkomt, krijg je hier zo snel mogelijk bericht van. 

Werken bij BijdeHandjes kinderopvang

Talenten zien en ontwikkelen

Met passie en plezier draag je iedere dag bij aan de waardevolle ontwikkeling van onze kinderen. Met oprechte aandacht, zorg en spelenderwijs leren. En vanuit de liefde van god.

We vinden het belangrijk om ook de talenten van onze collega’s te zien en te helpen ontwikkelen. Schitter jij, dan stralen de kinderen. Samen zijn we onderdeel van de BijHandjes-familie. Benieuwd hoe het is om bij BijdeHandjes te werken?

Twee vrouwen die met meerdere kinderen spelen