Wij begeleiden jou graag

Stagiair bij kinderopvang BijdeHandjes

Als stagiair bij BijdeHandjes christelijke kinderopvang ben jij betrokken bij de ontwikkeling en verzorging van de kinderen. Jouw rol is superbelangrijk! Je helpt mee met de dagelijkse zorg en je begeleidt kinderen bij hun activiteiten. Dat doe je natuurlijk niet alleen. Je maakt bij ons deel uit van een hecht team waarin jij je vanaf de eerste dag thuis voelt. De pedagogisch medewerkers zorgen ervoor dat je elke dag iets nieuws leert. Een vaste werkbegeleider staat klaar voor al je vragen en helpt je om jouw leerdoelen te bereiken. 

foto rolpagina stagiair BDH
foto rolpagina stagiair BDH

Jouw stagepad bij BijdeHandjes

Iedere stage is uniek en wij beseffen dat!  

blocks_abc

BOL stage

Volg je een Beroepsopleidende Leerweg (BOL) en zoek je een fijne stageplek waar praktijk en theorie hand in hand gaan? Zodat je kunt leren en groeien op een manier die bij jou past? Bij ons krijg je die kans, natuurlijk met een mooie vergoeding erbij.

chicken

Snuffelstage

Wil je weten hoe het is om met kinderen te werken? Als je bij ons op snuffelstage komt, dan stap je voor even in de schoenen van een pedagogisch medewerker. In korte tijd leer je veel en ervaar je of jouw toekomst in de kinderopvang ligt.

together

Maatschappelijke stage

Wil je iets goeds doen voor de wereld en tegelijk ervaring opdoen met het werken met kinderen? Tijdens een maatschappelijke stage bij BijdeHandjes leer je hoe je een positieve impact kunt hebben op de ontwikkeling van kinderen.

rainbow

HBO Stage Pedagogiek

Breng je kennis naar een hoger plan. Bij ons kun je je pedagogische skills in de praktijk brengen en reflecteren op je toekomstige beroep. Als jij je expertise meeneemt, zorgen wij voor een uitdagende en leerzame omgeving!

Een dag als stagiair bij BijdeHandjes

Stagevoorwaarden bij BijdeHandjes

Wij waarderen jouw werk en inzet! Daarom hebben we voor jou als stagiair een mooi pakket samengesteld. Dit krijg je als je bij ons stage komt lopen:
 

  • Een passende stagevergoeding
  • Begeleiding door ervaren pedagogisch medewerkers
  • De kans om jouw talenten te ontdekken en te ontwikkelen
  • Focus op jouw persoonlijke leerdoelen
  • Een plek waar je veel praktijkervaring opdoet
Stagiair BijdeHandjes met stagebegeleider in de kinderopvang

BijdeHandjes als jouw stageplek

We werken bij BijdeHandjes vanuit ons hart, gedreven door liefde voor God en onze passie voor de kinderopvang. Onze christelijke identiteit is belangrijk bij alles wat we doen. Hoe wij met kinderen omgaan, maar ook hoe we jou als stagiair laten schitteren. We zijn bij BijdeHandjes altijd op zoek naar nieuwe ideeën en manieren om onszelf te verbeteren. Als stagiair kun je bij ons echt iets betekenen voor kinderen en hun ouders, terwijl je werkt aan je eigen toekomst.

Klaar voor een ontdekkingsreis? Stap in het avontuur dat BijdeHandjes heet!    

Bekijk onze stageplekken

Veelgestelde vragen over stagelopen bij BijdeHandjes

Kan ik mijn stageplek zelf kiezen?
Tuurlijk. We kijken samen naar wat het beste bij jou past. Daarbij houden we rekening met jouw woonplaats en voorkeuren. We snappen dat je wilt stage lopen op een werkplek die goed bij jou past en bereikbaar is.

Wat ga ik allemaal doen op de christelijke kinderopvang BijdeHandjes?
Je draait mee met alle dagelijkse bezigheden en leert alles over de verzorging en ontwikkeling van kinderen. We zien jou als een volwaardig lid van ons team, dus je wordt overal bij betrokken.

Hoeveel uur per week ga ik stage lopen?
Dat hangt af van je opleiding en onze mogelijkheden, meestal tussen de 16 en 32 uur.

Krijg ik een vergoeding?
Zeker, we waarderen je inzet! Het maakt daarbij niet uit of je op de BSO of in het kinderdagverblijf aan de slag gaat. Je krijgt op alle plekken een passende stagevergoeding.

En als het niet bevalt?
Onze missie is om jou een fijne en leerzame tijd te bezorgen bij BijdeHandjes. Bevalt er iets niet? Dan vinden we samen een oplossing. Jouw welzijn staat voorop.

Kan ik blijven na mijn stage?
Dat behoort zeker tot de mogelijkheden! Als er kansen zijn en we zijn allebei tevreden, dan bespreken we de mogelijkheden.

Wat verwachten jullie van mij?
Professionaliteit, respect en betrokkenheid bij onze waarden. We werken bij BijdeHandjes vanuit ons hart, gedreven door liefde voor God en onze passie voor de kinderopvang. Dat zien we ook graag terug in jou.

Moet ik gelovig zijn om bij BijdeHandjes stage te lopen?
Iedereen is welkom bij BijdeHandjes, ongeacht je achtergrond of je geloof. We omarmen diversiteit en gaan vol respect en vertrouwen met elkaar om.

Hoe wordt mijn voortgang beoordeeld?
We stellen doelen en evalueren regelmatig samen met je mentor hoe het gaat. Als er verbeterpunten zijn, dan bespreken we die met jou. We doen het samen!

Kan ik mijn afstudeerproject hier doen?
Zeker! We staan altijd open voor projecten die bijdragen aan ons vakgebied. Heb je een plan voor een afstudeerproject, dan kun je die met ons bespreken. We kijken samen naar de mogelijkheden.