Kom jij een keer bij ons kijken?

Rondleiding aanvragen

Een kinderopvang kiezen voor je kind is een grote beslissing. We begrijpen dat je graag een keer wilt komen kijken. Dat is mogelijk! Op iedere BijdeHandjes-locatie ben je van harte welkom voor een rondleiding. Om de sfeer op de locatie te proeven, meer te weten over ons beleid en kennis te maken met de pedagogisch medewerkers. Je kunt ook al je vragen aan ons stellen. Wanneer zou je langs willen komen? Vul ons formulier in en wij nemen contact met je op om een afspraak in te plannen. 

We raden je aan eerst op zoek te gaan naar je gewenste locatie(s). 

Vind jouw BijdeHandjes locatie Direct naar het rondleiding formulier

Jongen kijkt nieuwsgierig door het raam op de kinderopvang
Jongen kijkt nieuwsgierig door het raam op de kinderopvang

Hoe vraag ik een rondleiding aan bij BijdeHandjes? 

  • Kies een kinderopvanglocatie waar je enthousiast over bent. Bij jou in de buurt of op de route naar je werk. Via de locatiezoeker vind je onze locaties.
    Direct naar locatiezoeker
  • Je kunt ook een rondleiding inplannen op de locatiepagina via de button ‘rondleiding’. 
  • In het formulier vul je je contactgegevens in en laat je ons weten wanneer je wilt langskomen. 
    Wij doen ons best om ons aan te passen aan jouw agenda!
  • Heb je het formulier ingestuurd? De manager van de gewenste locatie neemt binnen een aantal dagen telefonisch of per mail contact met je op.

Direct inschrijven?

Wil je je kind alvast inschrijven op een BijdeHandjes-locatie? Dat kan op de locatiepagina via de button ‘inschrijven'. Een inschrijving is kosteloos en zonder verplichtingen. Je kunt je ook inschrijven via ons inschrijfformulier.

Vragen? 

Bekijk onze veelgestelde vragen pagina om antwoord te krijgen op je vragen. Staat je vraag er niet tussen of kom je ergens niet uit? Onze collega's van Customer Care staan voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Neem contact op met ons.