Inschrijven bij BijdeHandjes

Zo schrijf je je kind in

Je kind inschrijven bij BijdeHandjes? Wij zorgen ervoor dat je dit gemakkelijk kunt doen. Vul het online formulier in, dan informeren wij je zo spoedig mogelijk over de plaatsingsmogelijkheden.

We raden je aan eerst op zoek te gaan naar je gewenste locatie(s). 

Vind jouw BijdeHandjes locatieDirect naar het inschrijfformulier

Kind leest in atlas
Kind leest in atlas

Inschrijven in 4 stappen

  1. Selecteer een kinderopvanglocatie die aansluit bij jouw wensen, in de buurt van jullie huis of op de route naar je werk. Met onze locatiezoeker ontdek je onze vestigingen.
    Direct naar locatiezoeker
  2. Je kunt je kind inschrijven via de 'inschrijven'-knop op de locatiepagina. Via dezelfde pagina kan je ook een rondleiding boeken.
  3. Noteer in het formulier je contactgegevens, gewenste startdatum en de dagen waarop je opvang wenst af te nemen voor je kind.
  4. Na ontvangst van het formulier neemt ons Customer Care team binnen drie werkdagen contact met je op. Dat doen we telefonisch of met een e-mail.

Wat volgt er daarna?

  • Na ontvangst van je inschrijving, gaan we aan de slag. We controleren de beschikbaarheid op jouw voorkeurslocatie, dagen en de startdatum. Binnen drie werkdagen ontvang je een reactie.
  • Kan je kind terecht op de gekozen locatie? Hartstikke fijn! Je ontvangt van ons een plaatsingsvoorstel.
  • Als er nog geen plaats beschikbaar is op de door jou gekozen locatie, bespreken we samen alternatieve mogelijkheden. Mochten we geen geschikte oplossing vinden, dan plaatsen we je kind op de wachtlijst. Zodra er een plek vrijkomt, nemen we direct contact met je op. Onze wachtlijst wordt dagelijks bijgehouden.

Vragen? 

Bekijk onze veelgestelde vragen pagina om antwoord te krijgen op je vragen. Staat je vraag er niet tussen of kom je ergens niet uit? Onze collega's van Customer Care staan voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Neem contact op met ons.