Locaties

Dr. H.C. Bosstraat Garderen

Kinderdagverblijf
Buitenschoolse opvang
Inschrijven

Kinderdagverblijf in Garderen
Spelenderwijs leren is de allerleukste manier om jezelf te ontwikkelen. Daarom gaan avontuur, vriendschap en ontwikkeling op ons kinderdagverblijf in Garderen hand in hand. We worden blij als we zien dat kinderen samen spelen en nieuwe vriendjes maken. Elkaar motiveren en uitdagen. Dat is goed voor de ontwikkeling en voor hun sociale vaardigheden. Als pedagogisch medewerkers kijken we van een afstandje toe als dat kan en ondersteunen we van dichtbij als dat nodig is. Dat geeft kinderen het vertrouwen om lekker zichzelf te zijn. Samen spelen, samen ontwikkelen. Heeft je kind iets nieuws geleerd? We delen de trotse glimlach graag met je! Via het ouderportaal en de ouderapp van het kinderdagverblijf in Garderen kun je volgen wat jouw kind beleeft, ook al ben je er zelf niet bij.

Peuteropvang (peuterspeelzaal) in Garderen
Stap je de peuterspeelzaal in Garderen binnen? Welkom in je tweede thuis! Onze pedagogisch medewerkers willen dat kinderen zich bij ons helemaal op hun plek voelen. Bij ons op de peuteropvang krijg je alle ruimte om je nieuwsgierigheid te onderzoeken. Alleen of samen. Peuters ontdekken de wereld spelenderwijs, waarbij fantasie en verkennen actief worden gestimuleerd. Spelen is voor jouw peuter dé manier om zich op de basisschool voor te bereiden. Wij zorgen voor een rijke leeromgeving, passend bij de ontwikkeling van jouw kind. 
Centraal bij BijdeHandjes christelijke kinderopvang staat de leermethode Uk & Puk, wat betekent: veel bewegen, omgaan met emoties en aan de slag met taal en rekenen. Bij ons leer en speel je door actief bezig te zijn! Onze pedagogisch medewerkers geven je kind daarbij het vertrouwen dat nodig is om nieuwe dingen te proberen. We weten dat je het kunt! Je hebt alleen de moed nodig om dat zelf te geloven. Dat duwtje in de rug geven wij graag. Jouw kind is onze wereld. 

BSO in Garderen
Na schooltijd gaat je avontuur verder op de BSO in Garderen. Samen met andere kinderen en de pedagogisch medewerkers ontdek je nieuwe dingen en nieuwe talenten. Je speelt, je rent, je sport, je fietst. Of je neemt wat tijd voor jezelf en maakt huiswerk of leest rustig een boekje. Jij bepaalt! Spelen en leren doe je natuurlijk niet op een lege maag. Als je uit school komt, eten en drinken we eerst gezellig wat aan de eettafel. Wat heb jij vandaag meegemaakt? Wat vond je leuk en wat viel tegen? 
Zo leren we elkaar nog beter kennen. 
Op de buitenschoolse opvang in Garderen hebben we een groot aanbod aan leuke activiteiten en spelletjes. Aan het begin van elke maand vertellen we je welke leuke dingen we de komende maand gaan doen! Je mag ook altijd zelf activiteiten verzinnen. Waar kijk jij al naar uit?