Locaties

Pollenstein Ede

Kinderdagverblijf
Peuteropvang
Inschrijven

Kinderdagverblijf in Ede
Spelenderwijs leren is de allerleukste manier om jezelf te ontwikkelen. Daarom gaan avontuur, vriendschap en ontwikkeling op ons kinderdagverblijf in Ede hand in hand. We worden blij als we zien dat kinderen samen spelen en nieuwe vriendjes maken. Elkaar motiveren en uitdagen. Dat is goed voor de ontwikkeling en voor hun sociale vaardigheden. Als pedagogisch medewerkers kijken we van een afstandje toe als dat kan en ondersteunen we van dichtbij als dat nodig is. Dat geeft kinderen het vertrouwen om lekker zichzelf te zijn. Samen spelen, samen ontwikkelen. Heeft je kind iets nieuws geleerd? We delen de trotse glimlach graag met je! Via het ouderportaal en de ouderapp van het kinderdagverblijf in Ede kun je volgen wat jouw kind beleeft, ook al ben je er zelf niet bij.

Peuteropvang (peuterspeelzaal) in Ede
Stap je de peuterspeelzaal in Ede binnen? Welkom in je tweede thuis! Onze pedagogisch medewerkers willen dat kinderen zich bij ons helemaal op hun plek voelen. Bij ons op de peuteropvang krijg je alle ruimte om je nieuwsgierigheid te onderzoeken. Alleen of samen. Peuters ontdekken de wereld spelenderwijs, waarbij fantasie en verkennen actief worden gestimuleerd. Spelen is voor jouw peuter dé manier om zich op de basisschool voor te bereiden. Wij zorgen voor een rijke leeromgeving, passend bij de ontwikkeling van jouw kind. 
Centraal bij BijdeHandjes christelijke kinderopvang staat de leermethode Uk & Puk, wat betekent: veel bewegen, omgaan met emoties en aan de slag met taal en rekenen. Bij ons leer en speel je door actief bezig te zijn! Onze pedagogisch medewerkers geven je kind daarbij het vertrouwen dat nodig is om nieuwe dingen te proberen. We weten dat je het kunt! Je hebt alleen de moed nodig om dat zelf te geloven. Dat duwtje in de rug geven wij graag. Jouw kind is onze wereld.