Inschrijven

Hoe kan ik mijn kind inschrijven?
U kunt uw kind inschrijven via de website van BijdeHandjes onder de button Inschrijven.

Ik heb geen bevestiging per e-mail ontvangen na het inschrijven. Sta ik nu wel ingeschreven?
Nee, er is dan iets fout gegaan. U ontvangt van ons altijd per e-mail een bevestiging van inschrijving. Wij adviseren u opnieuw in te schrijven.

Vanaf welke leeftijd kan ik mijn kind inschrijven?
Voor het kinderdagverblijf kunt u uw kindje inschrijven vanaf het moment dat u 3 maanden zwanger bent. Voor de BSO
kunt u uw kind inschrijven vanaf de 3e verjaardag van uw kind. Voor de peuteropvang kunt uw kind inschrijven vanaf het moment dat uw kind 1,5 jaar is.

Vanaf welke leeftijd kan ik mijn kind inschrijven?
U kunt uw kind inschrijven op elk moment. Ook als uw kindje nog niet geboren is kunt u inschrijven voor het kinderdagverblijf.

Kan ik voor meerdere locaties inschrijven?
Ja, u kunt zich voor meerdere locaties inschrijven.

Als ik al opvang afneem bij BijdeHandjes (kinderdagopvang of peuteropvang) en ik wil BSO afnemen, moet ik mijn kind dan opnieuw inschrijven?
Op een aantal locaties bieden wij zowel kinderdagopvang, peuteropvang als buitenschoolse opvang aan. Omdat wij er niet zonder meer vanuit gaan dat u op dezelfde locatie BSO gaat afnemen, adviseren wij u uw kind opnieuw in te schrijven voor de BSO.

Berekent BijdeHandjes inschrijfgeld?
Nee, wij berekenen geen inschrijfgeld.

Ik heb me vorige week ingeschreven, maar behalve de bevestiging van inschrijving heb ik verder niets meer gehoord. Klopt dat?
Dit kan kloppen. Wij nemen binnen 2 weken na inschrijving contact met u op om een aanbod tot plaatsing te doen. Wilt u eerder contact met onze planning dan kunt u ons bereiken per e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch op 0342-440310.

Wanneer weet ik wanneer mijn kind geplaatst kan worden
Binnen 2 weken na inschrijving weet u wanneer uw kind geplaatst kan worden tenzij er sprake is van een wachtlijst. Wanneer er sprake is van een wachtlijst wordt er persoonlijk met u overlegt welke mogelijkheden er zijn.

Zijn er wachtlijsten bij BijdeHandjes?
Ja er kunnen wachtlijsten zijn. Wanneer er sprake is van een wachtlijst geldt de inschrijfdatum als uitgangspunt wie er als eerste aan de beurt is. Voorrang hebben broertjes en zusjes van reeds geplaatste kinderen. Ook uitbreidingsaanvragen van geplaatste kinderen hebben voorrang voor nieuw te plaatsen kinderen

Ik ben net zwanger en wil me inschrijven, maar ik vraag me af of er wachtlijsten zijn of bepaalde drukke dagen?
De drukke dagen zijn de maandag, dinsdag en donderdag. Woensdag en vrijdag zijn vaak minder druk. Voor specifieke wachtlijstinformatie kunt u contact opnemen met de afdeling planning per e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Ik sta langer op de wachtlijst dan mijn buurvrouw en zij krijgt nu wel een aanbod. Hoe kan dat?
Uw plek op de wachtlijst is niet altijd van belang voor een eerdere plaatsing. Ouders die al lang op de wachtlijst staan maar alleen de drukke dagen (maandag, dinsdag en donderdag) willen afnemen en niet kunnen starten met minder dagen of andere dagen, kunnen hierdoor langer moeten wachten. Dit in tegenstelling tot ouders die korter staan ingeschreven maar wel kunnen starten met één van de rustige dagen (woensdag en vrijdag) en intern op de wachtlijst blijven voor hun voorkeursdagen.

 

Plaatsing

Ik heb een aanbod tot plaatsing gekregen en moest hier binnen 2 weken op reageren, maar ik was op vakantie. Kan het nu niet meer?
BijdeHandjes hanteert een reactietermijn zodat we andere ouders kunnen benaderen voor een plaatsing als u geen interesse heeft. Daarbij houden we natuurlijk altijd rekening met ouders die wellicht iets later reageren dan binnen de aangegeven termijn. Wij adviseren u om alsnog snel te reageren op het aanbod zodat wij u kunnen informeren over de mogelijkheden.

Ik heb het contract na ontvangst direct digitaal getekend, maar verder niets meer gehoord. Moet ik nog iets doen?
Nee u hoeft voor nu niets te doen. Ongeveer 6 weken voor de startdatum neemt BijdeHandjes contact met u op.

Kan mijn kind voor de startdatum komen wennen?
Ja dat kan. Op onze kinderdagverblijven wordt u ongeveer 6 weken voor de startdatum gebeld om hier afspraken over te maken.

Op onze peuteropvang ontvangt u ongeveer 6 ween voor de startdatum een welkomstkaartje en informatiebrief. Tijdens de eerste speeldag op de peuteropvang wordt er een kennismakingsgesprek gehouden.

Op onze BSO is het mogelijk om samen met uw kind uit school te komen kijken en sfeer te proeven. De datum hiervoor wordt met u afgestemd.

Ik heb het contract al digitaal getekend, maar nu wil mijn moeder toch oppassen. Kunnen we het alsnog annuleren?
U kunt de opvang opzeggen en dit per e-mail (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) kenbaar maken. Wij hanteren een opzegtermijn van één maand. Wanneer de startdatum binnen één maand valt van de opzegging worden deze kosten bij u in rekening gebracht.

Wat moet ik meenemen als mijn kind naar het kinderdagverblijf komt?
U hoeft alleen een de fles-/borstvoeding met eigen fles mee te nemen en een eigen speen of knuffel.

Wat moet ik meenemen als mijn kind naar de Peuteropvang komt?
Wanneer uw kind gebruik maakt van de Peuteropvang kunt u de volgende dingen meenemen:
- fruit en sap
- luiers.

Mijn kind is ziek. Kan het naar de opvang komen?
Wanneer uw kind koorts heeft of een besmettelijke ziekte, dan kan het in principe de kinderopvang of peuteropvang of BSO niet bezoeken. Voor meer informatie kunt u terecht bij uw kinderdagverblijf, peuteropvang of BSO.

 

Opzeggen

Wat is de opzegtermijn van BijdeHandjes?
BijdeHandjes hanteert een opzegtermijn van 1 maand voor alle diensten (ook gedeeltelijke opzegging). Opzeggen kan op elk moment van de maand per e-mail (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). Zegt u op in de tweede helft van de maand? Dan vindt de financiële afhandeling van de opzegging i.v.m. de automatische incasso pas in de volgende maand plaats.
Stel: u zegt op 17 februari de opvang op, dan betaalt u eind februari automatisch voor de hele maand maart. Eind maart ontvangt u een creditfactuur en teruggave van de teveel betaalde opvangkosten. Voor de gesubsidieerde peuteropvang geldt dat opzeggingen per de eerste of de 16e van de maand ingaan.

Ik stop met werken/ Ik raak mijn baan kwijt. Hoe lang krijg ik dan nog kinderopvangtoeslag?
Na uw laatste werkdag behoudt u minstens 3 maanden recht op kinderopvangtoeslag. Wanneer u minder opvang afneemt dan uw werkdagen, heeft u mogelijk langer recht op kinderopvangtoeslag. Onze planningsafdeling kan u hier meer over vertellen en denkt graag met u mee. U kunt ons bereiken per e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via het telefoonnummer: 0342-440310.

Hoe kan ik wijzigingen doorgeven?
Wijzigingen kunnen doorgegeven worden via uw ouderportaal of per e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ik wil (gedeeltelijk) opzeggen hoe geef ik dat door?
Wanneer u (gedeeltelijk) wilt opzeggen kan dit via uw ouderportaal of per e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Mijn kind gaat naar de basisschool moet ik iets regelen?
De plaatsing en betaling wordt automatisch beëindigd op de dag dat een kind 4 jaar wordt (op de peuteropvang en het kinderdagverblijf) en op 13-jarige leeftijd op de buitenschoolse opvang.

Mijn kind wordt 4 jaar maar kan nog niet naar de basisschool. Kan het langer op het kinderdagverblijf/de peuteropvang blijven?
Dat kan, mits dit mogelijk is in onze groepsplanning. Wij vragen u dit zo snel mogelijk door te geven aan de planning per e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Wat als mijn kind niet kan wennen en ik de opvang wil stopzetten?
Dan kunt u de opvang stop zetten met inachtneming van één maand opzegtermijn.

 

Ruilen of incidenteel extra dag(delen) afnemen

Zijn ruilingen mogelijk binnen elk opvangsoort?
Nee, ruilingen zijn alleen mogelijk op het kinderdagverblijf of op de BSO. Bij de peuteropvang is het niet mogelijk te ruilen.

Hoe vraag ik een ruildag aan of extra dag aan?
De aanvraag kan via het ouderportaal ingediend worden (het is niet mogelijk via de ouderapp). Wanneer u inlogt in uw ouderportaal vindt u bij het tabblad opvang de opvangdagen van uw kind. U kunt de gewenste opvang dag aanklikken en met uw rechtermuisknop opvang aanvragen. In het opmerkingenveld kunt u aangeven of het om een ruil, extra of flexibele dag gaat. Deze aangevraagde dag komt binnen bij de afdeling planning. De planningsmedewerker beoordeeld of de desbetreffende dag mogelijk is. Daarna kijkt de planningsmedewerker of u een ruilbuffer ter beschikking heeft en zal deze ruiling verwerken. Mocht u geen ruilbuffer ter beschikking hebben, worden de aangevraagde dag(deel) in rekening gebracht. U ontvangt een e-mail ter bevestiging

Kan ik een opvangdag ruilen?
Ruilen kan mits de kind-planning het toelaat. Voor ruildagen worden geen extra leidsters ingezet en dat kan betekenen dat een ruildag afgewezen wordt. Wij realiseren ons dat dat vervelend kan zijn. Het ruilen betreft echter een service en geen recht. Na afmelden van de opvangdag blijven deze uren 62 dagen geldig. Ruilingen kunnen maximaal 2 maanden van te voren worden aangevraagd en worden één maand voor de aangevraagde ruildag bevestigd. Dit geldt ook voor extra aangevraagde opvangdagen.

Wanneer weet ik of een aangevraagde ruil of extra dag door kan gaan?
U ontvangt binnen één werkweek de bevestiging of een aangevraagde dag door kan gaan mits deze één maand voor de aangevraagde dag is aangevraagd.

Tot wanneer kan ik een ruildag of extra dag aanvragen?
Wij adviseren u dit zo snel mogelijk te doen, het liefst één maand voor de gevraagde extra/ ruil dag. Aanvragen die binnenkomen in het weekend of tijdens feestdagen worden verwerkt na deze dagen. Wanneer u een op korte termijn een ruildag wenst af te nemen, dan raden wij u aan telefonisch contact (0342-440310) op te nemen.

Kan ik een feestdag ruilen?
Feestdagen kunnen niet geruild worden. Het gaat dan om de dagen waarop de opvang conform de cao Kinderopvang gesloten is.

Kan ik een opvangdag ruilen tegen meerdere ruilmomenten?
Nee dat kan niet, u kunt alleen hele dagen ruilen.

Mijn kind is ziek geweest kan ik deze dag inhalen?
Ja, dat kan binnen 62 dagen na de ziektedag wanneer u uw kind voor 9.00 uur heeft afgemeld.

Tot wanneer kan ik incidentele opvang of vakantie-opvang annuleren?
U kunt extra opvang of vakantie-opvang annuleren tot 2 weken voor de afgesproken dag. Annuleringen binnen 2 weken voor de afgesproken dag worden in rekening gebracht, afgeboekt van uw vakantie-contract of afgeboekt van uw ruilbuffer.

 

Opvangmogelijkheden

Welke contracten zijn mogelijk in de kinderdagopvang?
Binnen het kinderdagverblijf zijn er 51- en 40-wekencontracten, met elk een eigen prijsstelling.

Welke contracten zijn mogelijk in de Buitenschoolse opvang?
Binnen de BSO werken we met 40-wekencontracten, daarnaast is er de mogelijkheid voor een 6-, 8- of 11-wekencontract voor vakantie-BSO.

Wordt het vervoer van school naar de BSO door BijdeHandjes geregeld?
Afhankelijk van de locatie en de scholen waar de kinderen vandaan komen, vindt het vervoer lopend, per fiets, per stint of per bus plaats. Wanneer de school buiten de plaats van de BSO locatie valt, wordt € 5,- per rit per gezin in rekening gebracht.

Is er een mogelijkheid voor voorschoolse opvang (VSO)?
VSO is mogelijk op een aantal locaties met een 40-wekencontract. Afhankelijk van de locatie zijn er soms beperkingen voor welke scholen er VSO aangeboden kan worden i.v.m. de reistijd. Onze planning vertelt u graag welke mogelijkheden er zijn.

Is er een mogelijkheid voor BSO in de schoolvakanties?
Er zijn 3 type vakantiecontracten: 11, 8 en 6 weken. Elke contractvorm heeft een eigen prijsstelling.

Kan ik incidenteel vakantiedagen op de BSO inkopen?
Ja, dit kan tegen het daarvoor geldende uurtarief. Er is geen garantie op het hebben van een plaats. De leidster kind ratio is hierbij uitgangspunt. U ontvangt minimaal 4 weken voor de aangevraagde opvang-dag een bevestiging of uw kind kan komen.

Wanneer moet ik mijn vakanties doorgeven bij een BSO vakantie contract?
Voor alle vakantie m.u.v. de zomer vakantie willen wij uiterlijk 4 weken voor de vakantie weten of uw kind de vakantie BSO bezoekt.
Voor de zomervakantie geldt een minimale opgave van 8 weken voorafgaand aan de vakantie. U kunt uw opgave doen in uw ouderportaal. Wanneer u vragen heeft, dan kunt u ons bereiken per e-mail: pDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Zijn studiedagen inbegrepen?
Nee, studiedagen zijn niet inbegrepen tenzij u een 11 vakantieweken contract hebt.

Kan ik ruiltegoed inzetten voor een studiedag?
Nee, dit is niet mogelijk. U kunt uw ruiltegoed alleen gebruik voor reguliere opvang.

Kan ik vakantie BSO dagen van het afgelopen jaar mee nemen naar een volgend kalenderjaar?
Nee, dat kan niet. Vakantiedagen kunnen niet mee genomen worden naar een volgend kalenderjaar.

Mijn kind heeft (gedeeltelijk) vrij van wege een studiedag kan het dan de hele dag of eerder in de middag naar de BSO?
Wanneer er 3 of meer kinderen gebruik willen maken van de BSO tijdens een studiedag gaat de BSO de gehele dag open. Bij minder dan 3 kinderen zoeken we wel naar andere mogelijkheden maar kan het zijn dat de BSO niet geopend is die dag en kunnen wij geen opvang garanderen.


Facturatie en incasso

Ik ontvang de facturen liever per post. Kan dat?
Nee, wij werken uitsluitend met facturen per e-mail.

Ik heb net twee facturen ontvangen. Klopt dat?
Ja, dat kan. Als u kinderen heeft die verschillende soorten opvang afnemen dan ontvangt u per opvang een aparte factuur.

Mijn werkgever wil de opvangkosten voor mij betalen. Kan ik hem machtigen?
Nee, wij gaan altijd contracten aan met de ouders zelf. Als werkgevers ouders tegemoet willen komen in de opvangkosten kunnen zij dat op een andere manier met de ouders verrekenen.

Vandaag heb ik de factuur ontvangen. Incasseren jullie dan ook direct? 
Nee, u ontvangt de factuur meestal rond de 15e van de maand en wij incasseren op de 25e dag van de maand. Al onze facturen worden vooraf gefactureerd. Voor TSO en Flexibel geldt bovenstaande, echter betreft dit de factuur van de voorgaande maand. 

Ik zie dat de opvangkosten door jullie zijn geïncasseerd, maar ik had het zelf al overgemaakt. Wat nu?
Tot 30 dagen na incasso kunt u bij uw bank onze incasso laten storneren. Het bedrag wordt dan teruggestort. Als deze termijn al gepasseerd is, kunt u dit bij de planning aangeven en zal BijdeHandjes u terugbetalen.

Ik krijg een herinnering dat de opvangkosten niet geïncasseerd konden worden, maar ik weet zeker dat ik genoeg geld op mijn rekening had. Hoe kan dat?
In sommige gevallen lukt het ons niet om te incasseren. Meestal door onvoldoende saldo of omdat de bank niet is gemachtigd ons te laten incasseren. Het is ons in ieder geval niet gelukt, dus wij verzoeken u gehoor te geven aan de vragen in de herinnering.

Ik zag dat het BijdeHandjes niet was gelukt om te incasseren en heb het zelf direct overgemaakt dezelfde dag. Nu krijg ik een week later een herinnering hoe kan dat?
Er gaat altijd tijd overheen voordat ons kantoor de betalingsgegevens doorkrijgt en zodat wij ouders kunnen gaan herinneren over betalingsstorno’s. Ook al heeft u direct na het storneren betaald dan komen die gegevens soms later bij ons binnen en is de herinnering al verstuurd.

 

Tarieven en uren

De prijslijst vermeldt bruto-tarieven. Wat wordt met bruto bedoeld?
Wanneer u recht heeft op kinderopvangtoeslag van de Belastingdienst ontvangt u maandelijks een toeslag. Deze toeslag is inkomensafhankelijk. De tarieven op de prijslijst zijn de tarieven zonder dat rekening gehouden is met de aftrek van de kinderopvangtoeslag. Dat is dus het bruto-tarief. Het netto-tarief is het tarief dat u betaalt na aftrek van de kinderopvangtoeslag. Op onze site vindt u een rekentool waarmee u een indicatie kunt krijgen van uw netto kinderopvangkosten.

De school van mijn kind gaat over op een continurooster . Moet ik dan extra betalen, omdat mijn kind eerder naar de BSO komt?
Ja, dat is mogelijk . U betaalt vanaf het moment dat de school uitgaat bijvoorbeeld vanaf 14.00 uur tot sluitingstijd.

Ik wil mijn kind voortaan eerder ophalen van de opvang. Kan ik de kosten voor deze uren terugkrijgen?
Nee, dat kan niet. De prijs van opvang bij BijdeHandjes is vergelijkbaar met betalen voor een toegangskaartje. U betaalt per dag(deel) en niet per uur. De uren die vrijkomen als u uw kind eerder op haalt, kan BijdeHandjes niet meer 'weggeven' aan een ander kind.

Waar vind ik de kinderopvangtoeslagtabel?
De makkelijkste manier om uw kosten te berekenen is via de rekentool op onze website, deze is gekoppeld aan de kinderopvangtoeslagtabel van de belastingdienst.

Waarom kan ik voor de BSO maar 70% van de gewerkte uren van de minst werkende ouder opgeven bij de Belastingdienst?
Dit percentage is bepaald door het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid.

Waarom kan ik voor de dagopvang zelfs 140% van de gewerkte uren van de minst werkende ouder opgeven bij de Belastingdienst?
Dit percentage is bepaald door het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. In dit percentage is rekening gehouden met pauze en reistijd.

Waarom hebben de BSO-vestigingen verschillende openingstijden?
De openingstijden van de BSO zijn o.a. afhankelijk van de openingstijden van de scholen waarvan kinderen worden opgevangen. Op BSO locaties waarvan we kinderen opvangen vanuit meerdere scholen, gaan de contracten in vanaf de sluitingstijd van de school die als eerste uit gaat.

Kan ik alleen opvang in de schoolvakanties afnemen?
Ja, dat kan op onze BSO-vakantie-opvang. U kunt dan een contract voor 6 of 8 of 11 weken afsluiten. Op het kinderdagverblijf en Peuteropvang kan dit niet.

Betaal ik ook in de schoolvakanties?
Op onze peuteropvang, buitenschoolse opvang en kinderdagopvang kunt u een 40-wekencontract afsluiten en betaalt u niet voor schoolvakanties.
Op de BSO kunt u ook vakantiecontracten afsluiten waardoor u ook voor vakanties betaalt. Op onze kinderdagverblijven kunt u een 51-wekencontract afsluiten en daar betaalt u voor alle weken met uitzondering van de week tussen Kerst en Oud & Nieuw.

Moet ik betalen als mijn kind een keer niet komt?
Ja, u betaalt deze dag ook. U kunt hier wel een ruildag voor aanvragen

Betaal ik ook voor feestdagen?
Ja, u betaalt ook voor nationale feestdagen wanneer deze op een opvangdag vallen.

Zit bij de prijs ook de luiers, voedingen e.d. in?
In de kinderdagopvang zijn bij de prijs ook luiers en voeding inbegrepen. Met uitzondering van flesvoeding deze moet door de ouders/verzorgers worden meegegeven. Op de BSO eten kinderen een tussendoortje na schooltijd en tijdens de vakantie-BSO is er een lunch inbegrepen. Op de peuteropvang geeft u zelf luiers, fruit en drinken mee.

Hoe vraag ik kinderopvangtoeslag aan?
U kunt kinderopvang toeslag aanvragen via www.toeslagen.nl

Hoe moet ik wijzigingen doorgeven, die het recht op een gesubsidieerde peuterplek beïnvloeden?
Deze wijzigingen die het recht op een gesubsidieerde peuterplek kunnen beïnvloeden, moeten per direct worden doorgegeven aan de planning van Bijdehandjes die de gesubsidieerde peuterplek aanbiedt.

Kan ik kinderopvangtoeslag aanvragen wanneer ik recht heb op kinderopvangtoeslag en mijn kind heeft een VVE-indicatie?
Ja, over de eerste 2 VVE-dagdelen kan kinderopvangtoeslag aangevraagd. Het derde VVE-dagdeel wordt bij ouders niet in rekening gebracht en hierover kan geen kinderopvangtoeslag worden aangevraagd.

 

Tussenschoolse opvang (TSO)

Hoe meld ik mijn kind aan voor de TSO?

U kunt zich aanmelden via onze website, klik hiervoor op het kopje inschrijven. Maakt u al gebruik van de VSO of BSO dan kunt u aanmelden via de opvangkalender in het ouderportaal.

Wat zijn de kosten van het overblijven?

  • Een TSO-aanvraag voor het gehele jaar kost € 2,80 per overblijfmoment.
  • Een TSO-aanvraag binnen 2 maanden voor afname kost € 2,95 per overblijfmoment.
  • Een TSO-aanvraag die vooraf niet is doorgegeven kost € 3,50 per overblijfmoment.

Wanneer u minimaal 2 maanden vóór afname uw overblijfmoment doorgeeft betaalt u dus het laagste tarief! Eénmaal doorgegeven dagen kunt u annuleren als het overblijven onverwacht toch niet nodig is. U behoudt dan het laagste TSO tarief.

Harmonisatie Peuteropvang

Wat moet ik doen als ik geen recht heb op kinderopvangtoeslag?
Als u géén recht heeft op kinderopvangtoeslag zal de afdeling planning u het formulier ‘Géén recht op kinderopvangtoeslag’ toesturen. Wij vragen u deze ondertekend terug te sturen samen met uw inkomensverklaring van de belastingdienst. Het betreft hier de meest recente inkomensverklaring. Wanneer uw gegevens binnen zijn zal de planning op basis van uw inkomen het contract opmaken

Waarom moet ik een inkomensverklaring opsturen?
Om in aanmerking te komen voor de gemeentelijke regeling zijn alle kinderopvangorganisaties vanuit de overheid verplicht een inkomensverklaring op te vragen. Deze informatie wordt alleen voor deze aanvraag gebruikt en uiteraard vertrouwelijk behandeld. Zonder inkomensverklaring kunnen wij uw aanvraag helaas niet in behandeling nemen.

Staat uw vraag er niet tussen? Stuur dan een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.