laden kaart...

 

Kinderopvang Amersfoort

Bent u op zoek naar kinderopvang in Amersfoort? Dan bent u bij Bijdehandjes aan het goede adres. Dankzij onze kleinschalige kinderopvang, kunnen wij uw kinderen de aandacht bieden die ze verdienen. Door onze huiselijke sfeer creëren wij een veilige, liefdevolle en vertrouwde omgeving. Uw kind zal zich gelijk thuis voelen! Ook werken wij vanuit christelijke normen en waarden. Wij vinden het erg belangrijk dat uw kind zich welkom voelt en dat de sfeer positief is.

Om dit te waarborgen, werken wij uitsluitend met kleinschalige groepen. Dat is voor kinderopvang erg uniek. Hierdoor kunnen wij uw kind meer liefde en tijd geven. Juist door kleinschalige kinderopvang aan te bieden kunnen wij onze aandacht beter verdelen. U kunt altijd op onze over ons pagina kijken als u meer wilt weten over onze visie, missie of ons bestaan.

Welke soorten kinderopvang zijn er in Amersfoort?

Wij bieden vier varianten van kinderopvang aan in Amersfoort. Zo hebben wij het kinderdagverblijf. Dit is voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Hier ligt onze focus op veiligheid, geborgenheid en het samen spelen. Wij geloven dat een kind leert van spelen. Zo leert een kind veel sociale vaardigheden van het samenspelen met andere kinderen. Ook leert een kind veel van samen boekjes lezen. Hiervan groeit zijn of haar woordenschat en taal. Juist hierin ligt onze focus bij het kinderdagverblijf Amersfoort.

Daarnaast hebben wij ook een peuteropvang in Amersfoort. Hier zijn alle kinderen vanaf 2,5 jaar oud welkom. De peuteropvang is een plek waar uw peuter zich kan ontwikkelen en kan groeien. Ook hierbij ligt de focus op spelenderwijs activiteiten doen. Juist in de peutertijd is elkaar ontmoeten en van elkaar leren erg belangrijk. Waar het bij het kinderdagverblijf voor spelen met de leidsters en soms met elkaar, valt het op dat kinderen hier meer met elkaar spelen. Uiteraard doen ze dit ten alle tijden onder goed toezicht van onze gediplomeerde leidsters. Bij onze peuteropvang werken er op de groep twee gediplomeerde leidsters. Zij zijn extra geschoold om kinderen met een VVE-indicatie goed te kunnen begeleiden. Daarnaast ligt onze focus extra op taalontwikkeling. Dit doen wij door goed educatief materiaal zoals Puk & Uk lesmateriaal. Hier gaan de peuters spelenderwijs leren en ontdekken.

Als laatste bieden wij in Amersfoort buitenschoolse opvang. Dit is voor ieder kind die naar de basisschool gaat. De kinderen hebben hier vrije tijd waarin ze samen met vriendjes, klasgenootjes of met een van de leidsters kunnen spelen. Dit kunnen ze doen door een gezelschapsspel te gaan doen, buiten te gaan ravotten of te spelen in de bouw- of knutselhoek. Ook bij de buitenschoolse opvang in Amersfoort wordt veel waarde gehecht aan veiligheid en toezicht. Onze gediplomeerde leidsters staan altijd voor uw kinderen klaar en zorgen ervoor dat uw kind zich veilig en welkom voelt. Als het nodig is brengen en/of halen wij uw kinderen gewoon van en naar school.

Waar in Amersfoort zitten wij?

Wij zitten op vijf verschillende plekken in Amersfoort. Altijd een in de buurt dus! Zo hebben wij een buitenschoolse opvang aan de Wageningseberg en een peuteropvang aan de Liendertseweg. Bekijk hieronder waar wij allemaal zitten. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? kom gerust een keer langs om te kijken en de mogelijkheden te bespreken. U en uw kind zijn van harte welkom! Mail voor meer informatie of het plannen van afspraak naar planning@bijdehandjes.info of bel 0342 - 44 03 10