BijdeHandjes buitenschoolse opvang (BSO)

BSO, de leukste middag na schooltijd 

Onze buitenschoolse opvang is een plek waar jouw kind in een veilige en liefdevolle omgeving, met veel persoonlijke aandacht en liefde, alle ruimte krijgt om zichzelf te zijn. We stimuleren jouw kind om uitdagingen aan te gaan en zichzelf te ontwikkelen. Samen met onze pedagogisch medewerkers organiseren we gedurende het jaar allerlei activiteiten waarbij je kind gestimuleerd wordt om zijn of haar eigen talenten te ontdekken.

Een middag op de buitenschoolse opvang

Na schooltijd halen we de kinderen op van school en gaan naar de buitenschoolse opvang. Daar gaan we eerst gezellig wat eten en drinken. Jouw kind kan even bijkomen van de schooldag en kan zijn of haar verhaal kwijt. Daarna kan het kiezen om actief deel te nemen aan verschillende activiteiten of om te spelen, samen met vriendjes en vriendinnetjes of alleen. Er zijn natuurlijk kinderen die misschien liever nog even rustig aan hun huiswerk willen werken of willen relaxen of chillen. Ook daar is alle ruimte voor op de buitenschoolse opvang van BijdeHandjes. Samen zorgen wij voor de leukste tijd na schooltijd!

Je kind aanmelden bij BijdeHandjes?

Vul dan het inschrijfformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst een kijkje nemen? Vraag dan een rondleiding aan bij een BijdeHandjes vestiging bij jou in de buurt. Vragen? Wij helpen je graag!

Inschrijven Contact Rondleiding

]